• Άλλη μία παρέμβαση από τους Paguristas

    Αναδημοσίευση από IoanninaToday 13-02-2011    


    Βελή Τζαμί

    Την τέταρτη κατά σειρά παρέμβασή τους πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι Paguristas. Αυτή τη φορά καθάρισαν το Βελή Τζαμί, το κτήριο που βρίσκεται απέναντι από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών. Οι Paguristas πέταξαν μπάζα, μάζεψαν σκουπίδια, σκούπισαν και άφησαν το κτήριο όσο πιο καθαρό γίνεται για μελλοντικές αποκαταστάσεις που πρέπει να γίνουν από τις αρμόδιες αρχές.

    Όπως γράφουν στην ιστοσελίδα τους: "Παρότι η κατάσταση, αρχικά, ήταν ιδιαίτερα απογοητευτική, μετά την παρέμβασή μας, το Βελή Τζαμί, παραδόθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, σε αποδεκτή κατάσταση κι όσο πιο καθαρό γίνεται.

    Αυτό που χρειάζεται στη συνέχεια είναι η τεχνικές υπηρεσίες να προσθέσουν τα τζάμια που λείπουν, η αρχαιολογική υπηρεσία να καταμετρήσει, αξιολογήσει και προστατέψει τα στοιχεία που συλλέχθηκαν και φυσικά το Πνευματικό Κέντρο να διαθέσει το χώρο σε όσους φορείς ή πολίτες ενδιαφέρονται να διοργανώσουν μικρές εκδηλώσεις και να του δώσουν ζωή."

    Ανώνυμοι και επώνυμοι πολίτες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους κι έδωσαν για ακόμη μια φορά τον καλύτερο εαυτό τους για την πόλη τους. Ως την επόμενη φορά εάν θέλετε κι εσείς να συμμετέχετε μπορείτε να τους βρείτε στην ιστοσελίδα τους και στο facebook

          

     
            αριθμός επισκεπτών