Πολιτισμός

"μουσική"

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΕΦΟΡΟΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΑΓΑΘΟΕΡΓΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΑΡΗ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Στις 9 Μαΐου 2010, ημέρα Κυριακή και ώρα 8.30 μ.μ.,

στην αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας

θα δοθεί συναυλία με ροκ συγκροτήματα

BROTHERS IN PLUGS

Ερμηνεύουν τέσσερα αδέλφια, φοιτητές της Αρχιτεκτονικής του ΕΜΠ, οι:

Βασίλης Αρωνίδης, Κοσμάς Αρωνίδης, Δαμιανός Αρωνίδης, Ηλίας Αρωνίδης

Η Παρουσία σας είναι τιμή για το Ίδρυμα.

     

Η Διοικούσα Επιτροπή

   


Οι Brothers in Plugs είναι ένα νέο ροκ συγκρότημα που αποτελείται από τέσσερα αδέρφια, φοιτητές της Αρχιτεκτονικής σχολής της Αθήνας. Μια σύγχρονη άποψη για τη ροκ μουσική, απο μια πραγματικά δεμένη μπάντα με περίσσια ενέργεια, όπου η κεντρική-κατευθυντήρια ιδέα των συνθέσεων εκφράζεται τόσο μέσω του στίχου όσο και μέσω της μουσικής σε μια σχέση αμοιβαίας αλληλεξάρτησης. Όσον αφορά στον ήχο, ηλεκτρική κιθάρα, πιάνο, hammond  και synths, και μια ροκ-μπλουζ φωνή, βασίζονται πάνω σε ένα ιδιαίτερο groovy-rock rhythm section (μπάσο και ντραμς) δομημένο πάνω στη δυναμική φύση του ηλεκτρικού μπάσου. Στις ζωντανές εμφανίσεις, όπου δημιουργείται μια ατμόσφαιρα έντονης επικοινωνίας μεταξύ των αδερφών, η οποία μεταδίδεται στον ακροατή, οι Brothers in Plugs παίζουν δικές τους συνθέσεις καθώς και γνωστά κλασικά ροκ κομμάτια (Rolling Stones, David Bowie, Kinks...), προσεγγίζοντάς τα με μια φρέσκια ματιά, αλλά και σεβασμό.

Την άνοιξη του 2010 αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τους album με τίτλο The Day Just Began!

Περισσότερα νέα, μουσική, video και φωτογραφίες των Brothers in Plugs στο:  www.brothersinplugs.com

 

Βιογραφικό σημείωμα

 

Βασίλης Αρωνίδης (guitars, lead vocals)

Κοσμάς Αρωνίδης (bass, backing vocals)

Δαμιανός Αρωνίδης (keyboards, backing vocals)

Ηλίας Αρωνίδης (drums, backing vocals)

 

Η μπάντα αποτελείται από τέσσερα αδέρφια, φοιτητές της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΕΜΠ, που η αγάπη και η ενέργεια την οποία πάντοτε διοχέτευαν στη μουσική, οργανώθηκε σε έναν κοινό στόχο παραγωγής της δικής τους μουσικής άποψης. Ο Κοσμάς ξεκίνησε τη μουσική του ενασχόληση από τα 12 του χρόνια ως αυτοδίδακτος

μπασίστας και στα 16 άρχισε τη φοίτησή του στο Τμήμα Σύγχρονης Μουσικής του Ωδείου του Νάκα, με καθηγητή τον Γ. Κιουρτσόγλου, όπου στο τέλος των σπουδών του πέτυχε τη μέγιστη δυνατή υποτροφία για σπουδές στο μουσικό πανεπιστήμιο Berklee της Βοστώνης. Ο Βασίλης ήρθε σε επαφή με τη μουσική σε πολύ μικρή ηλικία κάνοντας μαθήματα βιολοντσέλου με καθηγητή τον Δ. Γούζιο. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη σύγχρονη μουσική ως κιθαρίστας, κυρίως αυτοδίδακτος, έχοντας παρακολουθήσει και μία σειρά μαθημάτων από τον Γ. Σαμαρά. Ο Δαμιανός και ο Ηλίας, τα δύο μικρότερα αδέλφια, παρακολούθησαν από νωρίς μαθήματα κλασσικού πιάνου. Ο Δαμιανός συνεχίζει τις σπουδές του στη τζαζ μουσική με μαθήματα πιάνου από τον καθηγητή Π. Μπενετάτο, ενώ ο Ηλίας τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη σύγχρονη μουσική ως ντράμερ παρακολουθώντας μαθήματα από τον Α. Κτιστάκη, καθηγητή στο “Modern Music School” (MMS).

Η μπάντα συστάθηκε για πρώτη φορά από τα τέσσερα αδέλφια το 2004 με το όνομα “Brothers in Plugs” παίζοντας αρχικά διασκευές ροκ και τζαζ κομματιών. Σταδιακά, συνέθεσε τα δικά της ροκ τραγούδια με αγγλικό στίχο και  πραγματοποιεί live εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές της Ελλάδας. Σημαντική εμφάνιση των Brothers in Plugs έγινε στις 12 Ιανουαρίου 2009 στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Ράδιο Αρβύλα” όπου και ερμήνευσαν το “Can’t Find A Shelter”, μία δικιά τους σύνθεση.

Στις 13 Ιανουαρίου 2009 συμμετείχαν στη φιλανθρωπική συναυλία “Ένα χαμόγελο για τη Σταυρούλα” πλάι σε μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, Ορφέας Περίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Σταύρος Λάντσιας, Γιώτης Κιουρτσόγλου, David Lynch κ.α. Στις 7 Μαρτίου 2009 άνοιξαν τη συναυλία για το Καλιφορνέζικο γκρουπ “Rupa And The April Fishes”. Αυτόν τον καιρό παράλληλα με τις live εμφανίσεις, ηχογραφούν στα NF studios και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το πρώτο τους album με παραγωγό τον Γιάννη Μεθενίτη. Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2010!

 

   

   αριθμός επισκεπτών
       --