Πολιτισμός

"μουσική"

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ  17 Αυγούστου 2010

 

Τηλ. & Fax: 27210-95800 

e-mail: opanam@na-messinias.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Η Αρχαία Μεσσήνη είναι μια από τις πιο σημαντικές σε μέγεθος, μορφή και διατήρηση πόλεις της αρχαιότητας, που έχει ακόμη πολλά να προσφέρει. Δεν διαθέτει μόνον ιερά και δημόσια οικοδομήματα, αλλά και οχυρώσεις επιβλητικές και κατοικίες και ταφικά μνημεία. Διαθέτει, εκτός των άλλων, το σπάνιο προνόμιο να μην έχει καταστραφεί ή καλυφθεί από νεότερους οικισμούς και να βρίσκεται σε ένα κατ' εξοχήν μεσογειακό αλώβητο φυσικό περιβάλλον.

           

          Στα πλαίσια της προβολής του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Μεσσήνης και προκειμένου να αναδειχτεί η μεγαλοπρέπεια και ο μνημειακός πλούτος του ιστορικού αυτού περιβάλλοντος, σας ενημερώνουμε ότι στις 21 Αυγούστου ημέρα Σάββατο και ώρα 8.30μ.μ. στο Αρχαίο Στάδιο θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με τη Λαϊκή Ορχήστρα ‘’Μίκης Θεοδωράκης’’ και ερμηνευτές τους : Μαρία Φαραντούρη – Πέτρο Πανδή – Νένα Βενετσάνου – Δημήτρη Μπάση.

 

 

Με εκτίμηση

                  

Ο Πρόεδρος  του  ΟΠΑΝΑΜ

Παναγιώτης  Τσιμόγιαννης

Νομαρχιακός Σύμβουλος

 

Φτάνει κανείς εκεί οδικώς από Αθήνα ακολουθώντας την οδική αρτηρία Κορίνθου - Τριπόλεως - Μεγαλοπόλεως - Καλαμάτας ή την οδική αρτηρία Κορίνθου - Πάτρα - Πύργος - Κυπαρισσία - Μελιγαλάς.

       


   αριθμός επισκεπτών
       --