Πολιτισμός

"μουσική"

Πέμπτη 30 Ιουλίου

Ο Κορμοράνος και οι Yes it does!!Sure it does!! παρουσιάζουν:

DJ MIKE SIMONETTI  (Italians do it better)

Higgs (Πλατεία Κοτζιά)

Ώρα 22.00

Free entrance

 

Κανείς δεν θα πάει διακοπές πριν από αυτό το πάρτυ.

 

Την Πέμπτη  30 Ιουλίου οι δύο ομάδες που όλοι αγαπήσαμε , ο Κορμοράνος και οι Yes it does!!Sure it does!! διοργανώνουν το τελευταίο πάρτυ πριν αδειάσει η πόλη, με το σημαντικότερο ίσως booking της καλοκαιρινής σεζόν, μιας και για πρώτη φορά στην πόλη θα εμφανισθεί ο dj Mike Simonetti, ο ιδιοκτήτης και η ιδιοφυία πίσω από το label Italians Do It Better.

 

O Mike Simonetti είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε μερικά από τα πιο ευρηματικά ντίσκο ποπ σχήματα των δύο τελευταίων ετών (Glass Candy, Chromatics, Desire, Tiedye) και μέσω του label που έφτιαξε για τον σκοπό αυτό (Italians Do It Better) τους έδωσε βήμα για να τους μάθουμε και οι υπόλοιποι ενώ ο ίδιος ενεπλάκη σοβαρά στην παραγωγή της μουσικής των περισσοτέρων. Αλλά το να περιοριστεί κανείς σε αυτό, μάλλον αδικεί τον Simonetti, τον οποίο συνοδεύει μεγάλη προϊστορία και πολύ πλουσιότερη από αυτήν που ίσως προδίδει η συμβολή του iconic label στην αναβίωση του disco ήχου. Αρκετά χρόνια πριν το Italians Do it Better, ο Simonetti προσέθεσε την πινελιά του στην ανεξάρτητη μουσική βιομηχανία δημιουργώντας την Troubleman Unlimited  records με μια πλειάδα σχημάτων (Erase Erata, Black Dice, Titus Andronicus, Panthers, Tussle, Camera Obscura είναι μόνο μερικά από αυτά)  που κάλυπταν από το garage, το post punk και το noise ως αυτό που κατέληξε να είναι το πρώιμο υλικό του IDIB . Παράλληλα, ο Mike, γέννημα θρέμμα ΝιουΤζερσιότης, εξελισσόταν σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες djs στο μεγάλο μήλο προσελκύοντας το ενδιαφέρον όλων και ειδικά όσων είχαν αρχίσει να κουράζονται από τις banging electro εμμονές πολλών νέων Αμερικάνων Djs και αναζητούσαν επιστροφή στις ρίζες, dj set πιο «έξυπνα» και εσωτερικά και djs που το τελευταίο που τους ενδιέφερε είναι να προωθήσουν το image και τη φάτσα τους και να πουλήσουν t-shirts με το όνομα τους.

 

Τον Mike Simonetti θα συνοδεύσουν οι resident djs του  Yes it does!!Sure it does!! (Yes u do!! Sure u do!! Giannis (Indieanapolis), WhatIsDeafIsDead) και ο αντίστοιχος του Κορμοράνου (Dj Souvlaki πρώην NeaTPermaiK).

 

Είναι δεδομένο λοιπόν, ότι η τελευταία Πέμπτη του Ιουλίου θα είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες βραδιές αυτού του καλοκαιριού, ώσπου οι ομάδες που τυράννησαν τα μυαλά, αυτιά και πόδια σας όλο το χειμώνα, να σας ευχηθούν καλό καλοκαίρι και να ανανεώσουν το ραντεβού μαζί σας για τα τέλη Αυγούστου ή μέσα Σεπτεμβρίου.

 

Ξεκινάμε νωρίς (22.00) , στο Higgs στην πλατεία Κοτζιά με άπλα και pop corn, ενώ δεν υπάρχει αντίτιμο εισόδου.

 

Useful links

www.myspace.com/troubleman  (Simonetti’s Myspace)

http://vivaitalians.blogspot.com

http://www.troublemanunlimited.com

http://www.residentadvisor.net/event.aspx?105163

www.kormoranos.gr

www.myspace.com/yesudosureudo

 

   αριθμός επισκεπτών
       --