Πολιτισμός

"φωτογραφία"

Παιδιά του σήμερα και του χθες, στο Νησί Ιωαννίνων
Φωτογραφική Έκθεση της Άννας Παπούλια

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 25/08/2005
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

     Aς μείνουμε για λίγο ακόμη κοντά στο εγκάρδιο κλίμα που δημιουργεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας στις πυκνές, λόγω του αξιώματός του, εμφανίσεις του.
     Πιο τυχεροί απ’ όλους οι Ηπειρώτες, οι συμπατριώτες του δηλαδή, των οποίων φροντίζει να χαίρεται τη συντροφιά όταν το επιτρέπουν τα υψηλά καθήκοντά του.
     Από το Νησί των Ιωαννίνων, γενέτειρα της μητέρας του, λάβαμε μια πρόσκληση γι’ αυτό το Σάββατο 27 Αυγούστου, που η καλλιτέχνης φωτογράφος Άννα Παπούλια έχει τα εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας με θέματα από το Νησί Ιωαννίνων και τίτλο «Αυτή είναι η γειτονιά μας». Την πρόσκληση απευθύνουν στη στήλη ο νομάρχης Ιωαννίνων κ. Αλέκος Καχριμάνης, φίλος από παλιά, όταν ήταν δήμαρχος Μετσόβου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νήσου Αθανάσιος Θαυμαστός και ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής κ. Φίλιππος Φίλιος. Ένα χαρμόσυνο γεγονός οικογενειακών φίλων μάς καλεί αυτό το Σάββατο στο Πόρτο Χέλι, αλλιώς το Νησί και το ωραίο θέμα της Έκθεσης Φωτογραφίας της Άννας Παπούλια θα μας οδηγούσαν κοντά τους.
     Το χθες και το σήμερα με παιδικά πρόσωπα από το Νησί Ιωαννίνων είναι πολύ ωραίο θέμα και η Έκθεση που θα γίνει στις 21.30 στην πλατεία Αλώνια του Νησιού θα έχει πολύ κόσμο.
     Περιμένουμε φωτογραφίες από τα εγκαίνια – φωτογράφο έχετε, την Άννα Παπούλια!

Αναδημοσίευση από ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 25/08/2005
   αριθμός επισκεπτών
       --