Πολιτισμός

εκδηλώσεις

ART-ATHINA 2011

Η ART-ATHINA συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία, που κύριο στόχο έχει την προώθηση της τέχνης και ειδικότερα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας, και επιστρέφει δυναμικά με τη 17η διοργάνωσή της. Η ART-ATHINA 2011 θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως και τις 15 Μαΐου στο Κλειστό Π. Φαλήρου (γήπεδο TaeKwonDo), το οποίο έχει πλέον καταξιωθεί ως ιδανικός χώρος για τη φιλοξενία της έκθεσης.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν περίπου 60 γκαλερί και 40 πολιτιστικοί φορείς, δίνοντας την ευκαιρία στον επισκέπτη να απολαύσει ένα πανόραμα της σύγχρονης ελληνικής και διεθνούς τέχνης μέσα από τη δουλειά 300 και πλέον καλλιτεχνών, αλλά και τις παρουσιάσεις μουσείων, ιδρυμάτων και καλλιτεχνικών εκδόσεων. Στην έκθεση θα πωλούνται έργα που απευθύνονται σε όλο τον κόσμο – η αξία τους θα ξεκινά από τα 300 ευρώ, ενώ θα εκτεθούν μέχρι και μουσειακού επιπέδου έργα.

 

Η ART-ATHINA - διεθνώς καταξιωμένη φουάρ πλέον - θεσμοθετήθηκε το 1993 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης με σκοπό την παρουσίαση επιλεγμένων γκαλερί από την Ελλάδα και τον κόσμο και τη διοργάνωση σημαντικών παράλληλων εκδηλώσεων εικαστικού ενδιαφέροντος. Για μία ακόμα χρονιά, η οργανωτική ομάδα της ART-ATHINA προετοιμάζει τη μεγαλύτερη ετήσια εικαστική εκδήλωση της Ελλάδας με την πεποίθηση ότι η τέχνη είναι μοχλός εξέλιξης και προόδου, και μπορεί να συμβάλει δυναμικά στον κοινωνικό διάλογο, αλλά και να χρωματίσει την καθημερινότητα.

 

Για την ομαδική παρουσίαση της γκαλερί Fizz, περίπτερο D4

συμμετέχουν Δημήτρης Ρόκος-Διακουμής-Ποταμιάνου-Πολίτη  

►ART-ATHINA 2011  TV SPOT


  

Αναδημοσίευση από: ArtAthina  | Δημιουργήθηκε: 19 Απρ 2011 

►ART-ATHINA 2011_PARALLEL PROGRAMME

   

  

Αναδημοσίευση από: ArtAthina  | Δημιουργήθηκε: 5 Μάι 2011 

    

     

   αριθμός επισκεπτών
      --