Πολιτισμός

εκδηλώσεις

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ   ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ                            

11 έως 27 Απριλίου 2011                           

  

Οι «Εικαστικοί Περίπατοι» και πάλι στο προσκήνιο…

Μετά την πάροδο δύο χρόνων και μέσα σε ένα βαρύ κλίμα, ύφεσης, κοινωνικοπολιτικών ανακατατάξεων, οικονομικής κατάρρευσης, ανατροπών με δυσοίωνες προοπτικές, κυρίως για τον τόπο μας, η Τέχνη –ως οφείλει- θα δώσει για άλλη μια φορά το στίγμα της.

 

Η τέχνη στις βιτρίνες είναι η άλλη πρόταση, που βγάζει τα έργα από την «ασφυξία» των αιθουσών και τα αφήνει να επικοινωνήσουν με το «οξυγόνο» της κοινωνίας! Με τον τρόπο αυτό, κάθε δημιουργία ξεφεύγει από τα στενά όρια ενός μουσείου ή μιας γκαλερί, περνάει ευρύτερα στον κόσμο, επικοινωνεί, συμπορεύεται, συμπάσχει, ευαισθητοποιεί, δίνει ερεθίσματα, αφυπνίζει, συνδιαλέγεται! Οι εικαστικές τέχνες και πάλι, γίνονται προσιτές σε όλους! «Παρεμβαίνουν» στην καθημερινότητά μας μέσα από τις βιτρίνες των καταστημάτων της Καλαμάτας, οι οποίες θα φιλοξενούν έργα τέχνης Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

 

Ευπρόσδεκτοι είναι φορείς, φυσικά πρόσωπα ή ομάδες πολιτών που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην υλοποίηση της δράσης αυτής είτε ως χορηγοί, είτε πλαισιώνοντάς τη με παράλληλες εκδηλώσεις που θα αφορούν στην τέχνη, γενικότερα.

Στοιχεία επικοινωνίας:

E-mail: eikastikoi.peripatoi@gmail.com 

Τηλέφωνο Γραμματείας: 27210 27834 (από 16:00 – 21:00)

 6946096502

 6977002450 (πρωινές ώρες)

  http://eikastikoiperipatoi.blogspot.com                                                            

       

Με εκτίμηση,       

Η Οργανωτική Επιτροπή       

   αριθμός επισκεπτών
      --