Πολιτισμός

εκδηλώσεις

ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ: ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ

 

 Το Ίδρυμα Ευαγγέλου Αβέρωφ-Τοσίτσα και η Πινακοθήκη Αβέρωφ στο Μέτσοβο, στα πλαίσια των ετήσιων πολιτιστικών εκδηλώσεων ( 21 Αυγούστου έως 7 Δεκεμβρίου ), προγραμματίζουν για το καλοκαίρι-φθινόπωρο του 2010 μια πολύμορφη εικαστική παραγωγή με γενικό τίτλο:

"Ανοιχτό εργαστήρι γλυπτικής: Δουλεύοντας στο χώρο"

Ολόκληρη η λίστα αναπαραγωγής. Θα σας μεταφέρει στο YouTube για να δείτε όλα τα video
Πατήστε στο πρώτο και θα δείτε αυτόματα όλα με τη σειρά ή από όποιο εσείς επιθυμείτε να αρχίστε.
Στα παρακάτω μπορείτε να δείτε όποιο επιθυμείτε

1- Η Τατιάνα Αβέρωφ διευθύντρια της Πινακοθήκης Ε. Αβέρωφ, και πρόεδρος του Ιδρύματος Ε. Αβέρωφ-Τοσίτσα μας ενημερώνει για τις «Εκδηλώσεις Τέχνης» που διοργανώνει η Πινακοθήκη

  

2- Η Κατερίνα Σταθοπούλου Επιμελήτρια της Πινακοθήκης Ε. Αβέρωφ μας μιλάει για τους τρεις καλλιτέχνες και μας ξεναγεί στις εκθέσεις τους.

  

3- Συμπόσιο Γλυπτικής Μέτσοβο 2010. Τα τραγούδια που ακούγονται είναι αποσπάσματα από παραδοσιακά τραγούδια, που τραγουδά ομάδα γυναικών του Μετσόβου.

  

4- Θόδωρος Παπαγιάννης: Ξενάγηση στην έκθεσή του και συνομιλία με τους επισκέπτες της έκθεσης.
(πρώτο μέρος)

  

5- Θόδωρος Παπαγιάννης: Ξενάγηση στην έκθεσή του και συνομιλία με τους επισκέπτες της έκθεσης.
(δεύτερο μέρος)

  

6- Θόδωρος Παπαγιάννης: Ξενάγηση στην έκθεσή του και συνομιλία με τους επισκέπτες της έκθεσης.
(τρίτο μέρος)

  

7- Ο Θόδωρος Παπαγιάννης μας μιλάει για τα γλυπτά που φιλοτεχνεί (δύο ρόκες)

  

8- Ο Κυριάκος Ρόκος μας μιλάει για το γλυπτό του και το συμπόσιο γλυπτικής

  

9- Κυριάκος Ρόκος: Η εξέλιξη του γλυπτού του

  

10- Ο Γιώργος Χουλιαράς μας μιλάει για την έκθεση και τα έργα του

  

11- Γιώργος Χουλιαράς: Η εξέλιξη του γλυπτού του

  

12- Θόδωρος Παπαγιάννης: Η εξέλιξη του γλυπτού του

  

13- Φίλιππας Φίλιος (Γιατρός): Μας μιλάει για τους τρεις καλλιτέχνες και την τέχνη γενικότερα στα Γιάννενα

  

14_ Τα έργα των Καλλιτεχνών που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του Συμποσίου και θα παραμείνουν στην Πινακοθήκη Αβέρωφ.

  

15_ Η Τατιάνα Αβέρωφ διευθύντρια της Πινακοθήκης Ε. Αβέρωφ, και πρόεδρος του Ιδρύματος Ε. Αβέρωφ-Τοσίτσα. Ομιλία στο "Διάσελο" (Συνεδριακό Κέντρο Μετσόβου). ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα «Γλυπτική στο χώρο»

  

16_ Η δρ. Όλγα Μεντζαφού-Πολύζου επιμελήτρια της Εθνικής Πινακοθήκης και επιστημονική σύμβουλος της Πινακοθήκης Αβέρωφ Ομιλία στο "Διάσελο" (Συνεδριακό Κέντρο Μετσόβου). ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα «Γλυπτική στο χώρο»

  

17_ Κατερίνα Σταθοπούλου ιστορικός της τέχνης και Επιμελήτρια Πινακοθήκης Ε. Αβέρωφ. Ομιλία στο "Διάσελο" (Συνεδριακό Κέντρο Μετσόβου) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα «Γλυπτική στο χώρο» (μέρος πρώτο)

  

18_ Κατερίνα Σταθοπούλου ιστορικός της τέχνης και Επιμελήτρια Πινακοθήκης Ε. Αβέρωφ. Ομιλία στο "Διάσελο" (Συνεδριακό Κέντρο Μετσόβου). ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα «Γλυπτική στο χώρο» (μέρος δεύτερο)

  

19_ Ο Καθηγητής Γλυπτικής Θόδωρος Παπαγιάννης. Ομιλία για τα Συμπόσια Γλυπτικής στην Ελλάδα. Στο "Διάσελο" (Συνεδριακό Κέντρο Μετσόβου). ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα «Γλυπτική στο χώρο»  (μέρος πρώτο)

  

20_ Ο Καθηγητής Γλυπτικής Θόδωρος Παπαγιάννης. Ομιλία για τα Συμπόσια Γλυπτικής στην Ελλάδα. Στο "Διάσελο" (Συνεδριακό Κέντρο Μετσόβου). ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα «Γλυπτική στο χώρο» (μέρος δεύτερο)

  

21_ Ο Καθηγητής Γλυπτικής Θόδωρος Παπαγιάννης. Ομιλία για τα Συμπόσια Γλυπτικής στην Ελλάδα. Στο "Διάσελο" (Συνεδριακό Κέντρο Μετσόβου). ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα «Γλυπτική στο χώρο» (μέρος τρίτο)

  

22_ Ο Καθηγητής Γλυπτικής Γιώργος Χουλιαράς. Ομιλία για τα γλυπτά στο Δημόσιο Χώρο. Στο "Διάσελο" (Συνεδριακό Κέντρο Μετσόβου). ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα «Γλυπτική στο χώρο» (μέρος πρώτο)

  

23_ Ο Καθηγητής Γλυπτικής Γιώργος Χουλιαράς. Ομιλία για τα γλυπτά στο Δημόσιο Χώρο. Στο "Διάσελο" (Συνεδριακό Κέντρο Μετσόβου). ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα «Γλυπτική στο χώρο»(μέρος δεύτερο)

  

24_ Κυριάκος Ρόκος γλύπτης Καθηγητής της σχολής Συντήρησης Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης του ΤΕΙ Αθήνας Ομιλία Μια Προδότης ανάμεσά μας που την λένε Τέχνη γενικώς και αορίστως. Στο "Διάσελο" (Συνεδριακό Κέντρο Μετσόβου). ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα «Γλυπτική στο χώρο» (μέρος πρώτο)

  

25_ Κυριάκος Ρόκος γλύπτης Καθηγητής της σχολής Συντήρησης Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης του ΤΕΙ Αθήνας Ομιλία Μια Προδότης ανάμεσά μας που την λένε Τέχνη γενικώς και αορίστως. Στο "Διάσελο" (Συνεδριακό Κέντρο Μετσόβου). ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα «Γλυπτική στο χώρο» (μέρος δεύτερο)

  

26_ Ο επισκέπτης Τάσος Ζωγράφος 83χρονος σήμερα εικαστικός καλλιτέχνης Ζωγράφος, Σκηνογράφος και Ενδυματολόγος επιμελήθηκε τα σκηνικά και τα κοστούμια για τουλάχιστον 200 ταινίες και 150 θεατρικά έργα

  

27_ Τατιάνα Αβέρωφ διευθύντρια της Πινακοθήκης Ε. Αβέρωφ, και πρόεδρος του Ιδρύματος Ε. Αβέρωφ-Τοσίτσα Ομιλία στην Πινακοθήκη Αβέρωφ Εγκαίνια της Έκθεσης των καλλιτεχνών

  

28_ Αλέξανδρος Καχριμάνης Νομάρχης Ιωαννίνων. Μιλάει για την Πινακοθήκη Αβέρωφ και το Συμπόσιο Γλυπτικής

  

29_ Λευτέρης Γείτονας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΙΤΟΝΑ Α.Ε.Μ.Ε.), Βάρη Αττικής  "Χορηγός του Συμποσίου"

  

30_ Κώστας Σερέζης Δημοσιογράφος Μιλάει για την Πινακοθήκη Αβέρωφ και το Συμπόσιο Γλυπτικής

  

31_ Άννα Δερέκα Πρόεδρος της Εταιρίας Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου Μιλάει για την Πινακοθήκη Αβέρωφ και το Συμπόσιο Γλυπτικής

  

32_ Ελένη Κουρμαντζή Λέκτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μιλάει για την Πινακοθήκη Αβέρωφ και το Συμπόσιο Γλυπτικής

  

33_ Βασίλης Κυρίτσης Σκηνοθέτης Μιλάει για την Πινακοθήκη Αβέρωφ και το Συμπόσιο Γλυπτικής

  

34_ Κυριάκος Ρόκος γλύπτης Καθηγητής της σχολής Συντήρησης Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης του ΤΕΙ Αθήνας ξενάγηση στο χώρο της έκθεσής του.  Μας μιλάει για τα γλυπτά του της Ιστορίες του και τα παραμύθια του (μέρος πρώτο)

  

35_ Κυριάκος Ρόκος γλύπτης Καθηγητής της σχολής Συντήρησης Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης του ΤΕΙ Αθήνας ξενάγηση στο χώρο της έκθεσής του.  Μας μιλάει για τα γλυπτά του της Ιστορίες του και τα παραμύθια του (μέρος δεύτερο)

  

36_ Κυριάκος Ρόκος γλύπτης Καθηγητής της σχολής Συντήρησης Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης του ΤΕΙ Αθήνας ξενάγηση στο χώρο της έκθεσής του.  Μας μιλάει για τα γλυπτά του της Ιστορίες του και τα παραμύθια του (μέρος τρίτο)

  

37_ Τραγουδούν γυναίκες του Μετσόβου Στο δείπνο που μας προσέφερε η Πινακοθήκη Αβέρωφ

  

   αριθμός επισκεπτών
       --