ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

π. Δημήτριος Κατσάνος

    Schillerstr. 46  67071

Ludwigshafen - Germany

Tel.: +49(0)176 - 82019170

Fax: +49(0)621 – 6703704

http://www.panipirotiki.eu

e-mail: grammateas@panipirotiki.eu

04 - 04.04.2013    

Πετρολούκας Χαλκιάς και Αντώνης Κυρίτσης

στο Δ΄ Αντάμωμα Ηπειρωτών Ευρώπης

Θα γίνει στο Ketsch σε συνεργασία με τον  Ηπειρωτικό Σύλλογο Ludwigshafen

-Είναι αφιερωμένο στα 100 χρονα της Απελευθέρωσης Ιωαννίνων-

Η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης σε συνεργασία με τον Ηπειρωτικό Σύλλογο Ludwigshafen αποφάσισε  όπως το Δ΄ Αντάμωμα Ηπειρωτών Ευρώπης γίνει στη Gemeinde Ketsch  am Rhein, δίπλα στο Ρήνο (Ανάμεσα από Ludwigshafen  και Hockenheim), στις 25-26 Μαΐου 2013.

Το Δ΄Αντάμωμα Ηπειρωτών Ευρώπης θα είναι η κεντρική εκδήλωση   της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης και θα είναι αφιερωμένη στην επέτειο των 100 χρόνων από την Απελευθέρωση των Ιωαννίνων.

    Θα λάβει χώρα στη περίφημη Rheinhalle Ketsch χωρητικότητας 1100 και πλέον θέσεων με τη συμμετοχή Ηπειρωτικών Συλλόγων από όλη την Ευρώπη.

   Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει Ζωντανή Μουσική με τη συμμετοχή των κορυφαίων κ.κ. Πετρολούκα Χαλκιά και Αντώνη Κυρίτση με τη συνοδεία της ορχήστρας του Τρύφωνα Αναστασίου και την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά συγκροτήματα των Ηπειρωτικών Συλλόγων Ευρώπης.  

   Παραγωγοί και βιοτέχνες από την ιδιαίτερη πατρίδα μας την  Ήπειρο θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τοπικά προϊόντα στην αγορά της Γερμανίας και της Ευρώπης.

  Τέλος την δεύτερη ημέρα 26 Μαΐου θα λάβει χώρα το καθιερωμένο Οικονομικό Φόρουμ με διαλέξεις και συζητήσεις για την ανάπτυξη της Ηπείρου και τη δυνατότητα  προώθησης προϊόντων της ιδιαίτερης πατρίδας μας στο εξωτερικό.

Σας περιμένουμε όλους για ένα διήμερο επιστροφής στην παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας.

π. Δημήτριος Κατσάνος

Γενικός Γραμματέας

Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης