Το εξώφυλλο

Αφροδίτη Χηνοφώτη

Ικέτες της φωτιάς

Εκδόσεις Πιρόγα

 

Όλα συμβαίνουν μέσα σε ένα ερωτικό και ρομαντικό παραμύθι. Το παραμύθι της ζωής μας.

Ο σουλτάνος Ελ Ζεχίρ, οργίλος, σωστό ρεμάλι, έκφυλος και δολοφόνος παιδιών, σύζυγος της Σάρας, την τραβάει σε χώρες αχαλίνωτες, σε πυρκαγιές άσβηστες, στις ερημιές της ψυχής και της ζωής του για να βρει μαζί του το θάνατο.

Σε πελάγη, που φαινομενικά δεν την αφορούν, το ουράνιο πάθος των ψυχών και των ειδώλων της έκφρασης, θα περάσει ακαριαία μέσα από τον ομφάλιο λώρο η πνοή και η ψυχή της μάνας Σάρας, στην κόρη της τη Σιλά.

Οι περιπέτειες και η επανάληψη της αιωνιότητας είναι γεμάτες ρομαντισμό, τρυφερότητα μέσα στο άγριο αυτό ερωτικό και συνάμα θλιβερό παραλήρημα της ζωής μας.

Έτσι στις δαιδαλώδεις εκφράσεις της ζωής της, η Σιλά φτάνει στην απελευθέρωση του πάθους και των επιθυμιών της.

 

Βιογραφικό:


Αφροδίτη Χηνοφώτη

Η Αφροδίτη Χηνοφώτη είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, body worker, ενεργειακή θεραπεύτρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Απέκτησε πτυχίο ψυχολογίας από το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών (The Athens College of Arts) με ειδικότητα κλινικής ψυχολόγου. Συνέχισε τις σπουδές της στο Ελληνικό Ινστιτούτο στον τομέα Νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης του Χαρακτήρα, με ειδίκευση στη Βιο-συστημική και Ενεργειακή Προσέγγιση. Από το 1990 είναι μέλος της European Association for Body Psychotherapy. Εντρύφησε στην Ενεργειακή Ιατρική, στη Shaman Therapy, στην Κινέζικη Προγεννητική Ιατρική και πολλές άλλες προσεγγίσεις, που της τράβηξαν το ενδιαφέρον.

Έχει λάβει αρκετά Α’ βραβεία από τη Διεθνή Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών και από την Παγκόσμια Ελληνική Εταιρία Thea Athena. Στην 39η Διεθνή Γιορτή Ποιητών, αφιερωμένη στη μνήμη του Νίκου Καζαντζάκη, της απονεμήθηκε τιμητικό βραβείο. Έλαβε επίσης τη διάκριση «Diploma of Great Honor, The golden Sword of St. George in Locrida in the Rank of Dame Great Officer» καθώς και το πρώτο τιμητικό βραβείο για το ποίημα «Let it be as you wish» στο First Qinghai Lake International Poetry Festival. Οι «Ικέτες της Φωτιάς» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

 

Κεντρική διάθεση: Μαρία Εψήμου, Λόντου 4, Αθήνα, 10681, τηλ: 210 3803334, maria-epsimou@hotmail.com

    

 
τον φάκελο «βιβλίο»
   τον διαβάσανε:
  

      αριθμός επισκεπτών