Δελτίο Τύπου

   

Stuart Avery Gold

Ο δρόμος του Ping

Ταξίδι προς τον Μεγάλο  κεανό

Μετάφραση: Έλενα Τσουκαλά

 

Κυκλοφορεί 12/10/09

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

       Μην ανέχεστε όσους σας υποτιμούν. Κρατήστε αποστάσεις απ’ όσους προσπαθούν να σας βγάλουν από το δρόμο και να τσακίσουν το φρόνημά σας. Σαν τα πουλιά που πετούν κοπαδιαστά, συνδεθείτε με τους ανθρώπους που πιστεύουν σε σας και στα όνειρά σας. Ασπαστείτε το πάθος τους για ευκαιρίες, προσωπική ανάπτυξη και στόχο. Ο στόχος μεταμορφώνει την πραγματικότητα.

       O Ping, ο βάτραχος που κέρδισε πολλούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και έγινε bestseller και στη χώρα μας, επιστρέφει πιο… σοφός από ποτέ. Οι περιπλανήσεις του τον φέρνουν σε μια λίμνη με απόλυτο μονάρχη τον Φρύνο

τον Πρεσβύτερο. Κανείς δεν τολμά ν’ αμφισβητήσει την αυθεντία του άρχοντα και να ρισκάρει την ασφάλεια της καθημερινότητάς του.

       Δύο βατραχάκια, όμως, ο Daikon και η Hodo, γεμάτα περιέργεια κι επαναστατική διάθεση, ακολουθούν τον Ping στο δρόμο του προς τον Μεγάλο :κεανό, ένα ταξίδι προσωπικής αναζήτησης, γεμάτο πολύτιμα μαθήματα και εμπειρίες.

       Μια συναρπαστική αλληγορία για την κατανίκηση του φόβου μπροστά στο ΑΓΝΟΣΤΟ, την υπέρβαση των ορίων και την αναζήτηση της ευτυχίας.

    

   

«Ο δρόμος του Ping» είναι ένα γοητευτικό βιβλίο. Μια αισιόδοξη ματιά στη ζωή. Ένας φιλικός οδηγός για την προσωπική μας ανάπτυξη και μεταμόρφωση.

Publishers Weekly

Έγραψαν για το Ping – Ένας βάτραχος αναζητά μεγαλύτερη λίμνη:

Μπορεί ένα παραμύθι ν’ αλλάξει τη ζωή μας; Η απάντηση είναι καταφατική. Ο Stuart Avery Gold πετυχαίνει και με το παραπάνω το στόχο του μέσα από την ιστορία ενός βατράχου που μαθαίνει να αγωνίζεται.

Votre Beaute, 1.9.2009

      

O Ping είναι ένα παραμύθι που προσκαλεί εμάς τους… μεγάλους να ακολουθήσουμε τη φωνή της καρδιάς μας, ξεχνώντας και αποβάλλοντας για πάντα τους συμβιβασμούς.

Metropolis, 24.6.2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο Stuart Avery Gold είναι επιχειρηματίας και συγγραφέας. Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Τα ενδιαφέροντά του επικεντρώνονται στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Έχει διδάξει στο Wharton School of Business, στο New School University και στο Parson’s School of Design. Είναι συγγραφέας του Ping – Ένας βάτραχος αναζητά μεγαλύτερη λίμνη (Κριτική 2009) που μεταφράστηκε σε 26 γλώσσες, σημειώνοντας σημαντική

επιτυχία.

     

 
τον φάκελο «βιβλίο»
   τον διαβάσανε:
  

      αριθμός επισκεπτών