2η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

 

Μετά την έκδοση του 6ου τόμου ΥΠΕΡΕΙΑ (1.300 σελ.) αναγγέλθηκε η σύγκληση στη γενέτειρα του Ρήγα Βελεστινλή, το Βελεστίνο, το

 

 Ζ΄ ΔΙΕΘΝΕΣ  ΣΥΝΕΔΡΙΟ

 «ΦΕΡΑΙ-ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ-ΡΗΓΑΣ»

Αρχαιολογία-Λαογραφία-Ιστορία περιοχής Δήμου Ρήγα Φεραίου

Βελεστίνο, 6-8 Οκτωβρίου 2017

 

Κατά τις εργασίες του Ζ΄ Διεθνούς Συνεδρίου «ΦΕΡΑΙ-ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ-ΡΗΓΑΣ» επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων θα είναι δυνατόν να προβούν σε πρωτότυπες ανακοινώσεις σχετικά με τις αρχαίες Φερές, το νεώτερο Βελεστίνο με την γύρω περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, τη ζωή και το έργο του επαναστάτη Ρήγα Βελεστινλή. Το Ζ΄ Συνέδριο συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

 Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν με ανακοίνωση στις εργασίες του Ζ΄ Διεθνούς Συνεδρίου παρακαλούνται όπως αποστείλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση karamber@otenet.gr τον τίτλο της ανακοινώσεώς τους μέχρι το τέλος Ιουνίου του  2017, με το ονοματεπώνυμο, την ιδιότητα και τον αριθμό τηλεφώνου τους. Η διάρκεια της κάθε ανακοίνωσης θα είναι έως 20΄.          

Οι Σύνεδροι, όπως και στα προηγούμενα έξι Συνέδρια, θα είναι φιλοξενούμενοι της Οργανωτικής Επιτροπής, η οποία θα μεριμνήσει και για τη μετάβασή τους στο Βελεστίνο.

Κατά τις εργασίες του Ζ΄ Διεθνούς Συνεδρίου «ΦΕΡΑΙ-ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ-ΡΗΓΑΣ» του 2017 παράλληλα θα γιορτασθεί και η επέτειος των 30 χρόνων από την ίδρυση της Επιστημονικής Εταιρείας Μελέτης Φερών-Βελεστίνου-Ρήγα καθώς και τη διοργάνωση των σχετικών Διεθνών Συνεδρίων.

 

Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2017

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

της Επιστημονικής Εταιρείας Μελέτης

Φερών-Βελεστίνου-Ρήγα

 

                                    Ο Πρόεδρος                                               ο Γ. Γραμματέας

 

 

                      Δρ. Δημ. Καραμπερόπουλος                                   Δημ. Κογκούλης

 

   Πατήστε εδώ για την συμπλήρωση της αίτησης και την αποστολή

   

      αριθμός επισκεπτών