Πολιτισμός

"εκδηλώσεις"

Πολιτιστικό Τριήμερο στα Ιωάννινα

2-4 Μαρτίου 2018

Η Θεματική Ενότητα Τέχνη–Αρχιτεκτονική–Πολεοδομία (ΘΕ ΕΛΠ12) της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) συνδιοργανώνει με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων ένα τριήμερο πολιτιστικών δράσεων στα Ιωάννινα από την Παρασκευή 2 Μαρτίου έως την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018.

Το πολιτιστικό τριήμερο, το οποίο έχει σχεδιασθεί ως ένας πρωτοποριακός συνδυασμός θεωρητικού λόγου και αστικής εμπειρίας, θα περιλαμβάνει ακαδημαϊκές εισηγήσεις και συζητήσεις πάνω σε συγκεκριμένα θέματα, που αφορούν στην τέχνη και την αρχιτεκτονική των Ιωαννίνων, σε συνδυασμό με περιηγήσεις-ξεναγήσεις σε σημαίνοντες αστικούς χώρους καθώς και στο νησί της Λίμνης Παμβώτιδος, σε μουσεία της πόλης, στο κάστρο της και σε τοπία κινηματογραφικής ή λογοτεχνικής μνήμης και αναφοράς.

Το σύνολο των ως άνω δράσεων απευθύνεται σε φοιτητές του ΕΑΠ και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, αλλά και σε μέλη της τοπικής κοινωνίας που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους γύρω από τον αστικό και περιαστικό χώρο που βιώνουν καθημερινά. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στον κ. Δημήτριο Κοντογεώργη, υπεύθυνο του Παραρτήματος Ιωαννίνων του ΕΑΠ (https://www.eap.gr/el/to-eap/dioikisi/parartimata/4741), τηλ. 26510 09129.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας επισυνάπτεται το πρόγραμμα του πολιτιστικού τριημέρου.

Η Συντονίστρια της ΕΛΠ12

Καθηγήτρια Αργυρώ Λουκάκη

 

   

   αριθμός επισκεπτών
       --