Πολιτισμός

"εκδηλώσεις"

ΟΜΙΛΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Όμιλος Οδοντιάτρων Λογοτεχνών Καλλιτεχνών διοργανώνει έκθεση βιβλίου και εικαστικών έργων των μελών στην Οικία Θεοτοκοπούλου δήμου Αθηναίων, οδός Θεοτοκοπούλου 34  Πατήσια, από Δευτέρα 1 Απριλίου 2019  έως  Σάββατο  6  Απριλίου 2019

 

Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διοργάνωσης
Αθήνα 2018 - Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου

Διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης: Από Δευτέρα 1/4 έως Σάββατο 6/4
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Καθημερινά 11.00 - 13.00 και 17.00 - 20.00

 

Η εκδήλωση  εγκαινίων της έκθεσης  θα γίνει  την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 και ώρα 7.00μμ, με κεντρικό ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή του ΑΠΘ, μέλος του Ομίλου μας,  Παύλο Γαρέφη  και θέμα ομιλίας:  Μουσική και Εικόνες: Μια μη θεραπευτική συνταγή που επιδρά  σημαντικά στη βελτίωση της ψυχοσωματικής υγείας.

  

Κατά τις απογευματινές ώρες λειτουργίας της έκθεσης  θα γίνουν οι εξής δράσεις:

      

Δευτέρα 1 Απριλίου:          Ημέρα δράσεων Βιβλίου και Μουσικής
Τρίτη  2  Απριλίου:             Ημέρα Φωτογραφίας και Χαρακτικής
Τετάρτη  3  Απριλίου:        Εκδήλωση Εγκαινίων της Έκθεσης
Πέμπτη  4  Απριλίου:         Ημέρα δράσεων Γλυπτικής και Κοσμήματος
Παρασκευή  5 Απριλίου:   Ημέρα δράσεων Ζωγραφικής και Ψηφιδωτού
Σάββατο  6  Απριλίου:       ……………..

                              

 Πρόσκληση Συμμετοχής στην Έκθεση

Καλούμε τους συναδέλφους, μέλη του Ομίλου μας, να ανταποκριθούν μαζικά στην
πρόσκληση για συμμετοχή, σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση, με τα έργα τους.
Στο συγκεκριμένο χώρο μπορούν να τοποθετηθούν περίπου 60 έργα, πίνακες ζωγραφικής, ψηφιδωτού, φωτογραφίας, που θα τοποθετηθούν πάνω σε καβαλέτα και σε επίπεδες επιφάνειες, καθώς και γλυπτά έργα, κατασκευές, κοσμήματα, βιβλία,
cds, κ.α.
Ως εκ τούτου, κάθε συνάδελφος μπορεί να συμμετάσχει με 3 πίνακες ζωγραφικής φωτογραφίας και για τα υπόλοιπα έργα  χωρίς περιορισμό, μετά από σχετική συνεννόηση.

Τα έργα θα παραδοθούν στο χώρο της έκθεσης την Πέμπτη 28 Μαρτίου και την Παρασκευή 29 Μαρτίου κατά τις ώρες 11 π.μ. μέχρι 3μ.μ.  Το ίδιο ισχύει και για αποστολές με κούριερ, όπου τα έξοδα να βαρύνουν τον καλλιτέχνη.

Στο χώρο της έκθεσης, τα έργα θα τα παραλάβουν οι δύο δημοτικοί υπάλληλοι, που έχουν την ευθύνη του χώρου.

Τα έργα θα παραληφθούν απ’ το χώρο της έκθεσης , μετά το πέρας της έκθεσης, Σάββατο απόγευμα, ή τη Δευτέρα 8 Απριλίου κατά τις ώρες 11π.μ. μέχρι 1μ.μ. και από την ίδια εταιρία κούριερ,  για όσα έργα σταλούν μ’ αυτό τον τρόπο.

Η έκθεση θα στηθεί τη Δευτέρα 1 Απριλίου 11π.μ. μέχρι 1μ.μ.το πρωί.  Για όποιον προσφέρεται, ή βοήθειά του θα είναι πολύτιμη.

   

Δηλώσεις συμμετοχής:  Ως την Τρίτη 26 Μαρτίου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Άγγελος Γαλάνης: 6975592290  και
Μάντω Αντωνοπούλου: 6972097786

Τζώρτζ 12, 10677 Αθήνα, e-mail: omilosolk@gmail.com ,   www.lagouvardos.wixsite.com/oolk

    

Ευχαριστούμε και ελπίζουμε στη συμμετοχή σας.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Ομίλου μας

Άγγελος Γαλάνης

   2ο τεύχος του ενημερωτικού φυλλαδίου σε pdf

Αγαπητοί συνάδελφοι και μέλη του Ομίλου ΟΛΚ

 

Εκ μέρους του Προέδρου του ομίλου μας, σας στέλνω το 2ο τεύχος του ενημερωτικού φυλλαδίου που αναφέρεται στις δραστηριότητες του Ομίλου κατά το 2ο εξάμηνο του 2018. Στην τελευταία σελίδα περιέχεται το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του ομίλου για το 2019 και σας παρακαλούμε να τις δείτε προσεκτικά και να τις ενισχύσετε με την παρουσία σας. Εννοείτε ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα βρίσκετε στην ιστοσελίδα μας που γι' αυτή τη χρονιά η διεύθυνση θα είναι http://lagouvardos.wixsite.com/oolk  και σας προτρέπουμε να καλείτε στις δραστηριότητες αυτές και φίλους σας αφού οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές για όλους.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσω τις 2 εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν η μία το Σάββατο 16 του Μόρτη 2019 (11.00-14.00) στο νέο χώρο της Εταιρείας Συγχρονης Οδοντιατρικής, Κοδριγκτώνος 11, Πεδίο Άρεως, με σκοπό την γνωριμία με τους δημιουργούς Αλέξανδρο Γκρους (Φωτογραφία), Διονύση Γαρμπή (Ποίηση), Άννα Αυγέρη (Ζωγραφική) και το έργο τους. Επίσης τη μεγάλη συμμετοχική έκθεση όλων των μελών στην Οικία Θεοτοκοπούλου, Θεοτοκοπούλου 34, Πατήσια, στις 1-6 Απριλίου καθημερινά με εγκαίνια την Δευτέρα 6 Απριλίου.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι μας είναι απαραίτητη η δήλωση των στοιχείων που σας ζητούνται μπαίνοντας στην ιστοσελίδα (αρχική οθόνη), σαν επιβεβαίωση ότι συμφωνείτε να σας αποστέλλονται τα ενημερωτικά και αλληλογραφία μας.

    

   αριθμός επισκεπτών
       --