Πολιτισμός

μουσική

   

ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ <<ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΞΙΝΟΥ>>

Λαϊκή συναυλία – Δυο χρόνια χωρίς τον Μίκη

Η Μουσική του Μίκη μας "Να `χα τ΄ αθάνατο νερό"
προστέθηκε από τον Ναπολέοντα Ροντογιάννη

Εάν δεν παίζει με το άνοιγμα της σελίδας, πατήστε το βελάκι για να ξεκινήσει!!!

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 , ΩΡΑ: 9.00 μ.μ

Μια ορχήστρα με μεγάλο όνομα και καταξιωμένους ερμηνευτές ανεβαίνουν στη σκηνή του Θεάτρου Αττικού Άλσους για μία μουσική πανδαισία με τα σπουδαία έργα του Μίκη Θεοδωράκη!

Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» με τον Βασίλη Λέκκα, τον Δημήτρη Μπάση , την Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Άγγελο Θεοδωράκη με όπλα τις μοναδικές φωνές των ερμηνευτών και τους εξαιρετικούς μουσικούς – γνώστες του έργου του Θεοδωράκη θα ταξιδέψει το κοινό στον υπέροχο κόσμο της μουσικής του.

Τραγούδια μέσα από τα οποία ο ελληνικός λαός έμαθε να εκφράζει τη χαρά και τη λύπη του, την απογοήτευση και το θυμό του αλλά και την εθνική του περηφάνια, την αγάπη του για τη ζωή, τον έρωτα, το χορό και το τραγούδι.

Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» μαζί με το Βασίλη Λέκκα, το Δημήτρη Μπάση, την Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Άγγελο Θεοδωράκη θα πραγματοποιήσει μια μοναδική παράσταση.

Σάββατο 2 Σεπτέμβριου, ώρα : 9.00 μ.μ

​ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διοργάνωση : ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

  Παρακολουθήστε και ένα βίντεο που βρήκαμε στο διαδίκτυο.

Το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ tv τιμώντας την επέτειο των 98 χρόνων από τη γέννηση του Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ έχει την χαρά να φιλοξενεί την κόρη του μεγάλου μας μουσουργού, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, που θα μας μιλήσει για την ζωή και το έργο του.

Παρουσίαση: Στέλιος Διαμαντής & Αναστασία Βούλγαρη 

Πατήστε   εδώ

  

   

   

      αριθμός επισκεπτών