Πολιτισμός

μουσική

   

 

Το κλαρίνο σε πρώτο πλάνο

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου

στο Χαμάμ

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, η Μουσική Σκηνή Χαμάμ, φιλοξενεί ένα πρόγραμμα φόρο τιμής στους γενέθλιους τόπους μας, αλλά και σε εκείνους που έλκουν τη μουσική τους πορεία στην παράδοση.

Την επιμέλεια του προγράμματος θα έχει ο Αποστόλης Βαγγελάκης, ένας καλλιτέχνης με εξαιρετική μουσική πορεία και σπουδαίες συνεργασίες, διαπρεπής στον χώρο των πνευστών.

Συνοδοιπόροι, ο Νίκος Φιλιππίδης, ένας από τους αρτιότερους κλαρινίστες, εξοικειωμένος με τη μουσική πολλών περιοχών της πατρίδας μας, με έμφαση στην Ήπειρο, υπήρξε δε για δεκαετίες στενός συνεργάτης της αξέχαστης Δόμνας Σαμίου.

Ο Γιώργος Κωτσίνης, άξιος συνεχιστής της παλαιάς φρουράς που από μικρή ηλικία μυήθηκε στην παραδοσιακή μουσική και έχει χαράξει τη δική του πορεία, αφήνοντας το ξεχώριστό του αποτύπωμα με τα παιξίματά του.

Η Ήπειρος αποτελεί σημείο αναφοράς και τόπο καταγωγής και για τους τρεις.

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε μουσικά σε όλες τις περιοχές της πατρίδας μας. Δεξιοτεχνίες, αλλά και τραγούδια της αγάπης, της ξενιτειάς, του ηρωισμού και της λεβεντιάς.

Ώρα έναρξης: 22:30

Μουσική Σκηνή Χαμάμ

Δημοφώντος 97 Άνω Πετράλωνα

τηλ. 210-3421212

 

      αριθμός επισκεπτών