Πολιτισμός

μουσική

Το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων «Η Πασσαρών» στη Λάρισα

Ο σύλλογος «Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων – Η Πασσαρών» ταξιδεύει στη Λάρισα την ερχόμενη Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, προσκεκλημένος του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, προκειμένου να παρουσιάσει μουσικό πρόγραμμα στο πλαίσιο της 2ης Πανελλήνιας Συνάντησης Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας που διοργανώνεται εκεί.

Το γιαννιώτικο κιθαριστικό σύνολο, πραγματοποιώντας μέσα στο 2013 έναν αξιόλογο αριθμό συναυλιών στην περιοχή των Ιωαννίνων, καθώς και σε Πρέβεζα, Βέροια και Βουλγαρία, αποτελείται από περίπου είκοσι κλασικές κιθάρες, κόντρα μπάσο και ενίοτε βιολί. Στη Λάρισα θα παρουσιάσει διασκευές κομματιών από μουσική για κινηματογράφο.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι «Η Πασσαρών», παραμένοντας ανοικτή στη συμμετοχή νέων μελών από την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, προσκαλεί όσους κιθαριστές έχουν κατακτήσει τουλάχιστον το επίπεδο της Μέσης Σχολής και επιθυμούν να συμμετέχουν, ανεξαρτήτως ηλικίας, να έρθουν σε επαφή με τον υπεύθυνο του συνόλου Γιώργο Νάκη (τηλ. 6977045063). Για τη συμμετοχή, πέραν της εγγραφής στο σύλλογο, δεν απαιτείται η καταβολή συνδρομής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους σκοπούς και τις δραστηριότητες του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου μπορεί κανείς να βρει στις διευθύνσεις: http://wikimapia.org/ 25897515/el/ και www.facebook.com/roguenpassaron

 


Το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων «Η Πασσαρών»       
 

Αφίσα Δημοτικού Ωδείου Λάρισας
  

 

   αριθμός επισκεπτών
       --