Πολιτισμός

μουσική

Το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων

ταξιδεύει στο Αγρίνιο

Ο σύλλογος «Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων – Η Πασσαρών»  θα δώσει συναυλία στο Αγρίνιο την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου για την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής. Το γιαννιώτικο σύνολο θα απαρτίζεται από δεκαπέντε κιθάρες, κοντραμπάσο, βιολί και γυναικεία φωνή.

Όπως είναι γνωστό, η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου και διεξάγεται παράλληλα σε πάρα πολλές χώρες της Ευρώπης. Στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα δίκτυο ελληνικών πόλεων που συμμετέχουν επίσημα στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό πρόγραμμα εκδηλώσεων και διοργανώνουν πλήθος συναυλιών με επίκεντρο τη μέρα αυτή.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών, η συναυλία του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντριβανίου στο κέντρο του Αγρινίου στις 8:00 μμ ενώ αμέσως μετά, στις 9:00 μμ, θα ακολουθήσει η τελετή λήξης των εκδηλώσεων με συναυλία της Φιλαρμονικής Αγρινίου.

Περισσότερα για το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου μπορεί να βρει κανείς στην ιστοσελίδα του: http://guitar-ioannina.blogspot.gr/

   

Το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων «Η Πασσαρών»

 

  

   αριθμός επισκεπτών
       --