Πολιτισμός

μουσική

 «Μεσημέρι Κυριακής, μία με δύο, ανταμώνουμε γύρω από τη
μουσική κερασιά... 

Με την Εβίτα Θεοχάρη.»


 Εβίτα Θεοχάρη

Κάθε Κυριακή μεσημέρι, μία με δύο, σας καλωσορίζω στο καθιερωμένο μας αντάμωμα… γύρω από τη «Μουσική Κερασιά», στο χοροστάσι της καρδιάς μας…Όλοι μαζί παρέα ταξιδεύουμε πίσω στον τόπο και το χρόνο, στα μονοπάτια της ελληνικής μουσικής παράδοσης ! Τραγούδια και σκοποί της δημοτικής ποίησης σας κρατούν συντροφιά αυτή τη μία ώρα!

Πλούσια η μουσικοχορευτική παράδοση στις διάφορες περιοχές της χώρας μας, τα ήθη και τα έθιμα, για τα οποία γίνεται κάθε Κυριακή λόγος, συχνά και με τη βοήθεια των εκλεκτών προσκεκλημένων μας!

 

Συντονιστείτε, λοιπόν, …κάθε Κυριακή στη μία το μεσημέρι…

στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων…

– 98 και 7 –

Μας ακούτε και μέσω της ιστοσελίδας: www.dimotikoradiofono.gr.

Για να μαθαίνετε όλα τα νέα της εκπομπής – αφιερώματα, συνεντεύξεις – , τα πολιτιστικά δρώμενα σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα – εκδηλώσεις, σεμινάρια, γλέντια – … για να διαβάζετε άρθρα αναφορικά με την μουσική μας παράδοση και φυσικά… για να ακούτε πολύ Ελληνική Δημοτική Μουσική… κάντε Like στη σελίδα της εκπομπής στο facebook: Μουσική Κερασιά!

 

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, στείλετε το γραπτό σας μήνυμα στη σελίδα της εκπομπής στο facebook με τα σχόλια και τις προτάσεις για την εκπομπή! Διαβάζω όλα τα μηνύματα και ευχαριστώ για τα πολύ καλά σας λόγια!

 

Ευχαριστώ θερμά και τον κύριο Ναπολέοντα Ροντογιάννη για τη δημοσίευση της εκπομπής μου

                                                                                               Εβίτα Θεοχάρη         

Υ.Γ. Η ραδιοφωνική εκπομπή, που είναι στη διάθεσή σας, έχει ως θεματική τα τραγούδια και τους οργανικούς σκοπούς της Ηπείρου. Μεταδόθηκε από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων στις 01/11/2015. 

 

Πατήστε το βελάκι (play) για να ακούστε την εκπομπή
Σε ορισμένους browsers (προγράμματα περιήγησης) ανοίγουν αυτόματα. Κλείστε τη δεύτερη για να τις ακούσετε με τη σειρά.

Εκπομπή (Α' ΜΕΡΟΣ)

   

Εκπομπή (Β' ΜΕΡΟΣ)

  

η αφίσα της εκπομπής

  

     

   αριθμός επισκεπτών
       --