Πολιτισμός

μουσική

1η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών

Κιθάρας στα Γιάννενα

Για πρώτη φορά στα Γιάννενα διοργανώνεται Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας στην οποία θα συμμετέχουν περισσότεροι από 120 νέες και νέοι από διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Η εκδήλωση γίνεται με πρωτοβουλία του συλλόγου «Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων – Η Πασσαρών» και με τη συνεργασία του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

Πιο συγκεκριμένα,  το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 στις 6:30 μ.μ., στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Π.Κ. Δήμου Ιωαννιτών, θα πάρουν μέρος οι εξής: 

  • Σύνολο Κιθάρας “Volos Guitar Company”,

  • Σύνολο Kιθαριστών “GuitÃriston” Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, 

  • Ορχήστρα Κιθάρας Δημοτικού Ωδείου Λάρισας,  

  • Κιθαριστικό Σύνολο Ωδείου «Πολυρυθμία» Πρέβεζας, 

  • Ορχήστρα Κιθαριστών Βόλου “Sempre Viva”,

  • Ορχήστρα  Apoyando  Μουσικού Σχολείου Λάρισας  και το

  • Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων «Η Πασσαρών».

Προσδοκία της εν λόγω εκδήλωσης είναι, μεταξύ άλλων, να συμβάλλει στη δημιουργία επιπλέον κινήτρων για την ενασχόληση με την κιθάρα και τη μουσική γενικότερα αλλά και να προτείνει μια άλλη διάσταση της κιθάρας ως μέλους συνόλου, χωρίς παράλληλα να αναιρείται ο σολιστικός χαρακτήρας του οργάνου.

Τέλος, το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου ευχαριστεί το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών για τη συμβολή του στη διοργάνωση καθώς και του χορηγούς:  "Βίκος" Φυσικό Μεταλλικό Νερό και Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά, "ZOINOS WINERY"- Ζίτσα, Κοτόπουλα "Νιτσιάκος", Κοτόπουλα "Πίνδος", Αρτοποιία Απόστολου Κρέτση "Το Ηπειρώτικο", Φαρμακείο Χαρ.Γιαννούλη και το χορηγό επικοινωνίας "Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων".

Περισσότερες πληροφορίες και σύντομη παρουσίαση των συμμετεχόντων μπορεί κανείς να βρει στην ιστοσελίδα του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου: http://guitar-ioannina.blogspot.gr/

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου Ιωαννίνων «Η Πασσαρών»

Γιώργος Νάκης


   
Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων «Η Πασσαρών»

 

     

   αριθμός επισκεπτών
       --