Πολιτισμός

μουσική

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΝΕΟΛΑΙΑΣ και ΑΘΛΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 55, 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΤΗΛ. 26510 83940  FAX 26510 75784

www.pkdi.gr  E-mail: pkioannina@gmail.com

String Demons

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, 8.30 μ.μ.

 

Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να συμβεί με ένα τσέλο και ένα βιολί...

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών παρουσιάζει το  Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 8,30 μ.μ. , στην αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας», τους String Demons.

Τα δύο αδέλφια, ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη, με τα δύο κλασικά τους όργανα, το βιολοντσέλο και το βιολί αντίστοιχα, να  παίρνουν φωτιά σε κάθε τους παράσταση προκαλούν μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία. Από το παραδοσιακό στο κλασσικό, από το heavy metal στο λαϊκό, από τους εκκλησιαστικούς ύμνους στο ρεμπέτικο  στο rock και …όπου φτάνει η μουσική.

Το «δαιμόνιο» πρόγραμμά τους θα συμπληρώσουν κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο τους, που  θα κυκλοφορήσει  σύντομα, ταυτόχρονα Ελλάδα και εξωτερικό. Ήδη κυκλοφορεί ένα μίνι άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους, προάγγελος του επερχόμενου.

Αν και έχουν ξεκινήσει ως γκρουπ μόλις το 2014, έχουν ήδη τα πρώτα τους  sold out  αρχικά στο Κάστρο Πρέβεζας στις 12/09/2015 και, λίγο πιο μετά, στις κοινές τους εμφανίσεις με τις «100 Κιθάρες», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 23&24/10/2015.

 

String Demons

·         Ο βιολοντσελίστας Κωνσταντίνος Μπουντούνης και η βιολονίστα Λυδία Μπουντούνη, ή αλλιώς String Demons ξεκίνησαν να συνεργάζονται μόνιμα τον Μάρτη του 2014, μετά από μια πορεία με σπουδές, βραβεύσεις σε διαγωνισμούς, ηχογραφήσεις και συναυλίες σε πολλά μέρη, αίθουσες και μουσικές σκηνές της Ελλάδας (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών-Θεσσαλονίκης, Ηρώδειο, Παρνασσός, Δημοτικά Θέατρα κ.ά.) και στο εξωτερικό (Αμερική, Γαλλία, Αυστρία, Αγγλία, Ιταλία, Τουρκία).

·         Με δάσκαλους τους Renato Ripo και Δημήτρη Σέμση, αντίστοιχα, πήραν τα διπλώματά τους με άριστα παμψηφεί και  Α΄ βραβείο, ενώ έχουν λάβει μέρος σε σεμινάρια και master classes με τους Misha Maisky, Sergei Kravtsenko, Natalia Gutman, Raphael Oleg, Antonio Meneses. Έχουν τιμηθεί με βραβεία και μετάλλια σε διαγωνισμούς και έχουν συμμετάσχει ως σολίστ σε CD, όπως «Βαγγέλης Μπουντούνης: 100 κιθάρες-Live στο Ηρώδειο», «Historia de un Amor», «Live στο Mέγαρο  Μουσικής Αθηνών». Έχουν ηχογραφήσει επανειλημμένα συναυλίες για την EBU και την Ελληνική Ραδιοφωνία.

·         Από το 2004 είναι μόνιμοι σολίστ της μεγάλης κιθαριστικής ορχήστρας του Βαγγέλη Μπουντούνη, «100 Κιθάρες, και από το 2014 πραγματοποιούν συναυλίες σε κατάλληλους χώρους, όπως το Μέγαρο Μουσικής, το  θέατρο Badminton, το Ηρώδειο και αλλού.

 

Γενική είσοδος: 5€

 

Προπώληση εισιτηρίων στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, στο κατάστημα ΙΡΙΣ (Παπαδοπούλου 5), στο Rock Shop (Πουτέτση 1α), στα βιβλιοπωλεία Αναγνώστης (Πυρσινέλλα 11) και Πρόκος (Κ. Κατσαδήμα 7).

 

Δείτε τους στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=udLdyjxHtv4

https://www.youtube.com/watch?v=3fRum0SHpPY

https://www.youtube.com/watch?v=bUOaerikVzA

https://www.youtube.com/watch?v=4nQVjBgsNG8

Διαδίκτυο:

http://stringdemons.gr/

https://www.facebook.com/string.demons/

 


 

   

   αριθμός επισκεπτών
       --