Πολιτισμός

μουσική

Γιάννης Αγγελάκας - Χρήστος Θηβαίος στο Rapido Molino

 

Δέκα χρόνια συνεχόμενης παρουσίας γιορτάζει φέτος το Rapido Molino, το   Φεστιβάλ Μουσικής, που διοργανώνει  ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος του  Γοργόμυλου Πρεβέζης. Στις 2 & 3 Αυγούστου 2013 μία πλειάδα καλλιτεχνών της ελληνικής μουσικής σκηνής υπόσχονται αξέχαστες βραδιές κάτω από τον αυγουστιάτικο έναστρο ουρανό. Μεταξύ αυτών ο  Γιάννης Αγγελάκας ο Χρήστος Θηβαίος, οι οποίοι στις 2 και 3 :Αυγούστου καταλαμβάνουν με τις νότες τους την κεντρική πλατεία Γοργομύλου.


Σημειώνεται ότι το Φεστιβάλ ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Γοργομύλου το καλοκαίρι του 2004. Το 1ο Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με πενιχρά μέσα, χαμηλό προϋπολογισμό και με τη συμμετοχή τοπικών συγκροτημάτων. Ωστόσο, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα το 2ο Φεστιβάλ να έχει περισσότερες συμμετοχές συγκροτημάτων.

Σήμερα το Φεστιβάλ Μουσικής Rapido Molino αποτελεί καλλιτεχνικό γεγονός για την περιοχή της Ηπείρου και όχι μόνο. Η διοργάνωση πραγματοποιείται στην πλατεία του Γοργομύλου και με την συμπαράσταση του Δήμου Ζηρού Πρέβεζας, αλλά και ενός μεγάλου αριθμού εθελοντών.

 

 

Αναλυτικό πρόγραμμα

  Ημέρα 1η 

Παρασκευή 2 Αυγούστου

  

20:40 Bandemonic

21:15 Delusion

22:10 G. GAKIS & Apollo band

23:30 Γ. Αγγελάκας

 

 

 Ημέρα 2η 

Σάββατο  3 Αυγούστου

 

20:40 Τρία τέταρτα

21:30 Manifesto

22:50 Χρ. Θηβαίος

01:00 Blues people

Ώρα έναρξης κάθε ημέρας 20:30

  


  
 
   αριθμός επισκεπτών
       --