Πολιτισμός

μουσική

9o Rapido Molino Rock Festival

3 & 4 Αυγούστου 2012 στο Γοργόμυλο Πρεβέζης

  

Tο Rapido Molino, το πιο πετυχημένο Rock Festival της Ηπείρου είναι κοντά μας και φέτος για 9η συνεχόμενη χρονιά δίνοντας ρυθμό στα καλοκαιρινά μας βράδια. Πιο δυναμικό και ανανεωμένο από ποτέ, το Rapido Molino στις 3 & 4 Αυγούστου 2012, φέρνει στο Γοργόμυλο Πρεβέζης μία πλειάδα εκπροσώπων της ελληνικής μουσικής σκηνής και υπόσχεται να μας χαρίσει αξέχαστα, αυθεντικά ροκ ακούσματα κάτω από τα αστέρια.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

Ημέρα 1η   Παρασκευή 3 Αυγούστου

 

Την αυλαία του 9ου Rapido Molino Rock Festival ανοίγουν οι Mustang Voice και ακολουθούν οι Γιώργος Γάκης με τους Troublemakers, σταθερή αξία για τα ροκ δρώμενα της χώρας. Η βραδιά κλείνει με τον αγαπημένο, αξεπέραστο Βασίλη Παπακωνσταντίνου που μαζί με την Τάνια Κικίδη θα μας ξεσηκώσουν με αγαπημένες μελωδίες.

 

Ημέρα 2η Σάββατο 4 Αυγούστου

 

Η βραδιά ξεκινάει με ήχους rock/ alternative από τους GAD, ένα συγκρότημα με ιδιαίτερα δυναμική live παρουσία. Ακολουθεί η χαρακτηριστική φωνή του Γιώργου Βάνα, ενώ οι 1550, φίλοι του Rapido Molino από παλιά, «ντύνονται παιδιά» και κλείνουν το φεστιβάλ.

 

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ την Παρασκευή και 3 ευρώ το Σάββατο, ενώ στο χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν μπαρ για ποτά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.rapidomolino.com  καθώς και τις σελίδες μας σε facebook (- RaPiDo MoLiNo RoCk FeSt (tHe PaGe)) και twitter (Twitter @RapidoMolino).

 

To Rapido Molino Rock Festival είναι μια μη κερδοσκοπική προσπάθεια των νέων ανθρώπων της περιοχής, που υποστηρίζεται από το μορφωτικό και πολιτιστικό μας σύλλογο. Το μόνο κέρδος είναι οι όμορφες rock στιγμές που θα ζήσουμε μαζί.

  


 

 

   αριθμός επισκεπτών
       --