Πολιτισμός - Τέχνη
"Θέατρο"

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ 

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, TO ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

www.dipetheioannina.eu

Ταχυδρομική διεύθυνση: Παπάζογλου 5 (Αρχοντικό Πυρσινέλλα)  454 44 ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση: theatioa@otenet.gr & diperiftheat@ioannina.gr

Τηλεφωνικό κέντρο:  (+30) 26 510 25 670 &  26 510 73 233 (& τηλεομοιότυπος)

 

 

Πληθαίνουν τα σχολεία στην «Τουραντό»
του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

 

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα οι παραστάσεις του έργου «Τουραντό» του Κάρλο Γκότσι που παρουσιάζει η Νεανική - Παιδική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων στο θέατρο «Καμπέρειο». Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται σε πρωινές ώρες και τις παρακολουθούν μαθητές από τα σχολεία της Ηπείρου. Το πρόγραμμα των παραστάσεων κλείνει μέρα με την ημέρα και πολλά είναι τα σχολεία που βρίσκονται σε διαδικασία προγραμματισμού μετά τις άριστες εντυπώσεις που έχει αφήσει η παράσταση, και την ανάλογη φήμη που έχει προσδώσει η ποιότητα του καλλιτεχνικού αποτελέσματος. Το υψηλό ποιοτικό επίπεδο της παράστασης και το άρτιο έργο που προσφέρεται είναι κάτι που έχουν ανάγκη τα παιδιά και το δείχνουν με τον ενθουσιασμό τους και τις θερμές εκδηλώσεις τους κατά τη διάρκεια των παραστάσεων. Οι καλλιτεχνικοί συντελεστές που υπογράφουν την παράσταση και οι ηθοποιοί που την υποστηρίζουν καθημερινά είναι:

Διασκευή - Σκηνοθεσία Γιάννης Καλατζόπουλος, Μουσική Δημήτρης Λέκκας, Σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια Νίκος Αδειλίνης, Χορογραφίες Γιάννης Καλαντζόπουλος, Φωτισμοί Βαγγέλης Νέτης, Βοηθός χορογράφου Κωσταντίνος Φερεντούρος. Διανομή (με σειρά εμφάνισης): Πανταλόνε Γιώργος Γκίκας, Ταρτάλια Μιχάλης Μπίζιος, Αλτούμ Μαρία Κατσουλίδη, Τουραντό Αγγελική Μιχαλοπούλου, Αδέλμα Ζωή Ιωαννίδη, Καλάφ Κωσταντίνος Φερεντούρος

Εκτέλεση σκηνογραφίας Δημήτρης Δρούβης, κατασκευή κοστουμιών Φόνη Βραζέλη, φροντιστής Ανδρέας Πανταζής, κατασκευή στέμματος Τουραντό Τάκης Στεφάνου, φωτογραφίες Βαγγέλης Γιωτόπουλος. Χορηγός εταιρεία «Βίκος», χορηγός επικοινωνίας Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων. Το ΔΗΠΕΘΙ ευχαριστεί θερμά το «Αδράχτι» και τη «Μαγική Αυλαία» για την πολύτιμη βοήθειά τους και τους  Βαγγέλη Γιωτόπουλο, Τάκη Στεφάνου για την προσφορά τους. 

Οι παραστάσεις δίνονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή στις 09:25' π.μ. η πρώτη και στις 11:25' π.μ. η δεύτερη, καθώς και την Πέμπτη στις 10:30’ π.μ. Διάρκεια 90’. Η προσέλευση για τα ειδικά σχολεία είναι δωρεάν. Οι υπεύθυνοι των σχολικών μονάδων και οι σύλλογοι γονέων μπορούν να επικοινωνούν για τον προγραμματισμό παραστάσεων στα τηλ. 26 510 25 670 και 26 510 73 233 κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες: 09:00' π.μ. έως 2:00' μ.μ.

 


 

 

 

   

αριθμός επισκεπτών
    --