Πολιτισμός - Τέχνη
"Θέατρο"

Hotel Europa - Παράσταση Θεάτρου Φόρουμ


από το διεθνές δίκτυο TOgether


Είσοδος Ελεύθερη

  • Τρίτη 16/6/ 2015, 21.00 στο Θέατρο της Ρεματιάς, Χαλάνδρι ΧΑΡΤΗΣ ΕΔΩ!

  • Τετάρτη 17/6/2015, 21:00 στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ, Ψυρρή

Στο πλαίσιο της εβδομάδας ΤΟgether – αφιέρωμα στο Θέατρο του Καταπιεσμένου που οργανώνουν ο Δήμος Χαλανδρίου, το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου-Τμήμα Θεατρικών Σπουδών και η Ακτιβιστική Ομάδα ΘτΚ με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

 

Εξερευνώντας τα ιστορικά θεμέλια της παρούσας κρίσης, η παράσταση προσκαλεί το κοινό να αναρωτηθεί με τι θα έμοιαζε ένα διαφορετικό μέλλον για την Ευρώπη. Η παράσταση μιλά για την ιστορία μιας μεσοαστικής οικογένειας που έχει επηρεαστεί από τη λιτότητα που έχει επιβληθεί από τις κυβερνήσεις και την πίεση για περισσότερο κέρδος από τον τραπεζικό τομέα. Το Hotel Europa καλεί το κοινό να ενεργοποιηθεί και να παρέμβει στη δραματική πλοκή για να διερευνήσει για συγκεκριμένες εναλλακτικές λύσεις για τα προβλήματα που παρουσιάζονται επί σκηνής.

Η παράσταση έχει παιχτεί σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από διακεκριμένους εμψυχωτές του Θεάτρου του Καταπιεσμένου, μέλη του διεθνούς δικτύου TOgether.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Bárbara Santos (Βραζιλία/Γερμανία)

Μουσική διεύθυνση: Till Baumann (Γερμανία)

Μουσικός: Filipa Simões (Πορτογαλία)

   

Ηθοποιοί: Aleksander Bančić (Κροατία), Alessandro Tolomelli (Ιταλία), Anabela Rodrigues (Πορτογαλία), Antonio Masegosa (Ισπανία), Bastien Viltart (Γαλλία), Christoph Leucht (Γερμανία), Claudia Simone (Βραζιλία/Γαλλία), Giulia Allegrini (Ιταλία), Marijana Peršić (Κροατία), Δημήτρης Αποστολόπουλος (Ελλάδα).
Σχεδιασμός φωτισμού: Άγγελος Γουναράς, διδάσκων στο Παν. Πελοποννήσου, σε συνεργασία με φοιτητές του μαθήματος φωτισμού
Ήχος: Τάσος Μπότσιος
Παραγωγή: Ακτιβιστική Ομάδα ΘτΚ

   

   

   

Χορηγός επικοινωνίας: ΕΡΤOpen

ΠΛΗΡΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ....εδώ  

 www.TheatroEdu.gr

facebook: https://www.facebook.com/events/453438064830441/

  

αριθμός επισκεπτών
    --