Πολιτισμός - Τέχνη
"Θέατρο"

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, TO ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

www.dipetheioannina.eu / Ηλεκτρονική διεύθυνση: diperiftheat@ioannina.gr

Ταχυδρομική διεύθυνση: Παπάζογλου 5 (Αρχοντικό Πυρσινέλλα) 454 44 ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 26 510 25 670 & 26 510 73 233 (& τηλεομοιότυπος)

 

 

Το ΔΗΠΕΘΕ αποχαιρετά το 2016 με…
Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης και αφηγήσεις παραμυθιών

 

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων υποδέχεται το νέο έτος και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να αφεθούν στη «μαγεία» των γιορτών και να συμμετέχουν στα Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης και στις αφηγήσεις παραμυθιών.

Τα παιδιά, με τη βοήθεια θεατρολόγων αναπτύσσουν την ομαδικότητα, συνεργάζονται, επικοινωνούν, μαθαίνουν, δημιουργούν και διασκεδάζουν, στο θέατρο «Καμπέρειο».

Τετάρτη 28, Πέμπτη 29 και Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, οι μικροί μας επισκέπτες ανακαλύπτουν τις ικανότητές τους και αναπτύσσουν δεξιότητες.

Τα παιδιά γράφουν το δικό τους παραμύθι και με τη φαντασία τους δημιουργούν τα σκηνικά της παράστασης τους, στο Παιδικό Εργαστήρι του ΔΗΠΕΘΕ. (6 μμ – 8 μμ. Θέατρο Καμπέρειο. Είσοδος ελεύθερη).

Ακόμη το Δημοτικό μας Θέατρο, παρουσιάζει την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, «τα δώρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς».

Στις 12 το μεσημέρι, στον πεζόδρομο Παπαδοπούλου, στην είσοδο του Καμπερείου Θεάτρου, τα παιδιά θα ακούσουν ένα όμορφο παραμύθι, με την Μαρία Μαχαίρα να αφηγείται και τον Αντώνη Καρασταμάτη να παίζει μουσική.

Όμως οι εκδηλώσεις του ΔΗΠΕΘΕ για τις γιορτές δεν σταματούν εδώ. Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, στο Αρχοντικό «Πυρσινέλλα», μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να «μάθουν» για την… «Χιονονιφάδα που θέλει να γίνει η νέα Χιονάτη»!

Μια ξεχωριστή παρουσίαση παραμυθιού της Νίνας Λαδοπούλου – Lundqvist, σε θεατρική αφήγηση της ηθοποιού Ναταλίας Μίγδου – Ντανίκα, στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις του και εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος.

 

 

    

αριθμός επισκεπτών
    --