Πολιτισμός

εκθέσεις

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΝΕΟΛΑΙΑΣ και ΑΘΛΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

 

ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 55, 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΤΗΛ. 26510 83940  FAX 26510 75784

www.pkdi.gr  E-mail: pkioannina@gmail.com

    

Nancy Kroon, έκθεση ζωγραφικής

Δημήτρης Τσιγκράκης,
Της σιωπής ο βράχος,
έκθεση φωτογραφίας

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου – Σάββατο 24 Νοεμβρίου

To Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει από την Δευτέρα 2 έως το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2015 έκθεση ζωγραφικής της  Νάνσυ Κρουν. Μαζί της, ο Βασίλης Τσιγκράκης εκθέτει τις φωτογραφίες του από αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας. Κάθε φωτογραφία συνοδεύεται και από ένα ποίημα. Η έκθεσή του έχει τίτλο: Της Σιωπής ο Βράχος.

Τα έργα των δύο καλλιτεχνών  θα εκτεθούν στον εκθεσιακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου. Ώρες λειτουργίας: 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα.

Η Νάνσυ Κρουν γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1966, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Σπούδασε στη Βασιλική Ακαδημία Τεχνών της Χάγης. Αγαπάει πολύ τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό αλλά και την σύγχρονη Ελλάδα. Έχει εκθέσει έργα της στη Χάγη, στο Bingelrade – Limburg, στο Ρότερνταμ, στην Αμβέρσα και σε πολλές πόλεις της Ευρώπης. Στην Ελλάδα έχει πραγματοποιήσει ατομική έκθεση στην «Γκαλερί Στάμος», στο  Πολιτιστικό Κέντρο Λευκάδας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρικάλων, στα Άνω Πεδινά, στο Ζαγόρι. Έχει πολλές δημοσιεύσεις σε περιοδικά τέχνης.

Ο Δημήτρης Τσιγκράκης γεννήθηκε στη Σέρρες, το 1968. Έχει κάνει σπουδές φωτογραφίας, θεάτρου, και video ντοκιμαντέρ, στην Θεσσαλονίκη. Έχει πραγματοποιήσει  πέντε ατομικές ατομικές  εκθέσεις φωτογραφίας και πέντε ομαδικές. Έχει συγγράψει δύο θεατρικά έργα, και μια ποιητική συλλογή. Ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη ως φωτογράφος και ως ηθοποιός.

 


 

 

 

 

αριθμός επισκεπτών
    --