ΤΑ ΝΕΑ

   

    

Ιωάννινα  17 Φεβρουαρίου 2023

                                                                                                      

 2 /17 Φεβρουαρίου 2023

Στα Ιωάννινα σήμερα 17 Φεβρουαρίου 2023  ημέρα Παρασκευή  και ώρα 19.00’ μμ στα γραφεία του Ιδρύματος (Σούτσου αρ. 26), ύστερα από νόμιμη πρόσκληση του κ. Προέδρου συνήλθε το ΔΣ με την παρουσία των: Ναπ. Μάργαρη - Προέδρου, Ι. Τσάμη – Αντιπροέδρου -Ταμία, Αθ. Ζυγούρη Γραμματέα, Γ. Παπαγεωργίου, Γ. Βασιλειάδη , Παν. Θεμελή  και Βασ. Πατερούση– μελών.

 Tο   ΔΣ  του Ιδρύματος  <<Ιωσήφ και Εσθήρ Γκανή>>  με την πληροφορία του θανάτου του Δημάρχου της πόλης των Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση με μοναδικό  θέμα συζήτησης και λήψης απόφασης το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του Μωυσή Ελισάφ

Όλα τα μέλη του ΔΣ αναφέρθηκαν στην σημαντική προσφορά του Μωυσή Ελισάφ ως Δημάρχου της πόλης των Ιωαννίνων και ετόνισαν το ήθος και την μεγάλη συμβολή του στους επιστημονικό, πολιτικό, κοινωνικό και πολιτιστικό , τομείς της περιοχής μας και ομόφωνα αποφάσισαν να σταλεί στον τύπο το ακόλουθο ψήφισμα.

Το ΔΣ του Ιδρύματος ‘’ Ιωσήφ και Εσθήρ Γκανή΄΄ με την πληροφορία του θανάτου του  Δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ αποφάσισε:

  • Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του διακεκριμένου συμπολίτη μας.

  •  Να παραστεί στην κηδεία του.

  •  Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του Δημάρχου της πόλης των Ιωαννίνων , του διακεκριμένου επιστήμονα , του ιατρού και καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του πολίτη με ήθος, με την πολύχρονη ενεργή αγωνιστική δράση και προσφορά του.

  •  Το Ίδρυμα πενθεί, όπως πενθεί η πόλη.

 

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος                                                     Τα Μέλη του Ιδρύματος

   

Η κηδεία του Μωυσή Ελισάφ θα γίνει την Κυριακή στις 13:00 στην Ιερά Συναγωγή Ιωαννίνων. Στον ίδιο χώρο η οικογένειά του θα δεχθεί συλλυπητήρια.

 

      αριθμός επισκεπτών