ΤΑ ΝΕΑ

Επίσκεψη του Προεδρείου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος

στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

κ. Γεώργιο Καψάλη

06 Φεβρουαρίου 2015

   


Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση υποδέχθηκε σήμερα ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γεώργιος Καψάλης τον Προεδρεύοντα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Σωτήρη Κολιούση, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα της Συνομοσπονδίας κ. Γεώργιο Δόση.

Ο κ. Πρύτανης ενημέρωσε αρχικά τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας για τα βασικά ζητήματα που απασχολούν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ενώ αναφέρθηκε, ακολούθως, στην αναγκαιότητα που υπάρχει ώστε το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και η Πανηπειρωτική να διαμορφώσουν ένα κοινό πλαίσιο δράσεων και παρεμβάσεων σε πολιτιστικούς και πνευματικούς τομείς με επίκεντρο την Ήπειρο.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, αφού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επίσκεψή τους στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, δήλωσαν ότι αφενός θα υποστηρίξουν, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους, τα δίκαια αιτήματα του Πανεπιστημίου και αφετέρου ότι σύντομα θα υποβάλουν προς το Πανεπιστήμιο συγκεκριμένη πρόταση με τις κοινές δράσεις που είναι δυνατόν να αναπτυχθούν ανάμεσα στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Ιωάννινα, 6 Φεβρουαρίου 2015

Από την Πρυτανεία 

Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων, 451 10 Ιωάννινα

Πληροφορίες: Γραμματεία Πρυτανείας

Τηλ.: 26510-07446, Fax: 26510 07200

e-mail: prytania@cc.uoi.gr

 

 

    αριθμός επισκεπτών