ΤΑ ΝΕΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  - PRESS OFFICE         

Φραγκφούρτη/Κολωνία, 05.06.2016


Στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης

ο πρόεδρος του ΠΣΗΕ κ. Χρυσόστομος Δήμου

 


 

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στη Φραγκφούρτη στις 29 Μαΐου 2016  έλαβε μέρος ο πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού και Επίτιμος πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κ. Χρυσόστομος Δήμου. Ο κ. Δήμου στο χαιρετισμό που απηύθυνε συνεχάρη το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο για το έργο που επετέλεσε.

Στις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα την ίδια ημέρα νέα πρόεδρος εκλέχτηκε η κ. Δήμητρα Πέτσα από την Φραγκφούρτη που αντικατέστησε τον μέχρι τώρα πρόεδρο κ. Σπύρο Κωσταδήμα, ο οποίος δεν έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα, αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο κ. Θεοφάνης Καλυβιώτης, γενικός γραμματέας ο κ. Θεοχάρης Σακελλαρίου, γραμματέας και υπεύθυνος τύπου ο κ. Θωμάς Γκίνης και ταμίας ο κ. Νίκος Σταμάτης. Ακόμη στο Δ.Σ. εκλέχθηκαν οι κ.κ. Δημήτριος Ντόκος, Απόστολος Τσιρογιάννης, Γιώργος Γιωτίτσας, Γιάννης Παπαδόπουλος, Λεωνίδας Παππάς και Ελευθέριος Δημητρίου.

Μετά το πέρας της ψηφοφορίας ο κ. Δήμου έκανε την εξής δήλωση: «Εύχομαι στο νέο ΔΣ κάθε επιτυχία στην επίτευξη των σημαντικών στόχων που έχει θέσει και προσβλέπω σε μια εποικοδομητική συνεργασία  με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού». 

 


 

 

Σπύρος Κωσταδήμας

Υπεύθυνος  Τύπου και επικοινωνίας

Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού (ΠΣΗΕ)

WCEA- PRESS  OFFICE, Oberstr. 117, 51149 Köln / Germany, E-Mail: typos@world-epirotes.org  

Tel.: 0049 (0) 2203/ 1 43 57, Fax: 0049(0) 3222 375 195 6,  Mobile: 0049(0)171-5374527,

www.world-epirotes.org

 

 

    αριθμός επισκεπτών