ΤΑ ΝΕΑ

Συνεργασία Δήμου Ιωαννιτών

και Φορέα Λίμνης Παμβώτιδας

Την πρώτη διεξοδική και ουσιαστική συνεργασία είχαν ο Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Προστασίας Περιβάλλοντος και Λίμνης Βασίλης Βλέτσας με τον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Φίλιππα Φίλιο στην οποία μετείχαν και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στη συνάντηση έγινε εκτενής συζήτηση για τις δυνατότητες συνεργασίας με σκοπό την προστασία της λίμνης, θέμα το οποίο αποτελεί προτεραιότητα και για τη νέα δημοτική αρχή.

Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας το ενδιαφέρον για τη λίμνη και η ιεράρχηση ως κεντρική προτεραιότητα αποδεικνύεται και με την σύσταση μιας αντιδημαρχίας που έχει στην αρμοδιότητά της το περιβάλλον και την λίμνη.

«Ανοίξαμε ένα νέο κεφάλαιο συνεργασίας με τον Φορέα Διαχείρισης. Μόνο με την συνεργασία όλων, του Φορέα, της Περιφέρειας, του Δήμου αλλά και των επιστημονικών φορέων όπως το Πανεπιστήμιο μπορούμε να προχωρήσουμε στα έργα και τις παρεμβάσεις που έχει ανάγκη η λίμνη και η παραλίμνια περιοχή.

Στην κατεύθυνση αυτή είναι καθοριστική η συμβολή των πολιτών και όλων όσων δραστηριοποιούνται ειδικά στην περιμετρική ζώνη», υπογράμμισε ο κ. Βλέτσας.

Τέλος τόνισε την διάθεση του Δήμου για μόνιμο δίαυλο συνεργασίας όλων με σκοπό να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

  


 

    

 

    αριθμός επισκεπτών