ΤΑ ΝΕΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

π. Δημήτριος Κατσάνος

Paradiesstr. 34, 73230

Kirchheim u. Teck

Tel.: +49(0)176 - 82019170

http://www.panipirotiki.eu

e-mail: grammateas@panipirotiki.eu

 

Ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Ηπειρωτικό Σύλλογο Ludwigshafen

Το παρών έδωσε ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας π. Δημήτριος Κατσάνος

 

Το Σάββατο 25.01.2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ενορίας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ludwigshafen, έλαβε χώρα η Τακτική Γεν. Συνέλευση των Μελών του Ηπειρωτικού Ludwigshafen  Συλλόγου και Περιχώρων.

Η ανταπόκριση των Ηπειρωτών της περιοχής ήταν πολύ μεγάλη και η αίθουσα γέμισε με Ηπειρώτες και Ηπειρώτισσες όλων των ηλικιών και ιδιαίτερα πολλών νέων ανθρώπων που με την παρουσία τους αποδεικνύουν την ζωντάνια, την ενεργητικότητα, αλλά και δυναμική που διαθέτει ο Σύλλογος.

Το απερχόμενο Δ.Σ. παρουσίασε απολογισμό των πεπραγμένων με αποκορύφωμα τη διοργάνωση του Δ΄ Ανταμώματος Ηπειρωτών Ευρώπης το διήμερο 25-26 Μαίου 2013 και η Γεν. Συνέλευση των μελών εξέφρασε την ευχαρίστηση της για την επιτυχημένη θητεία του απέρχομενου Δ.Σ. Ενώ επίσης έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η παρουσίαση του απολογισμού επαγγελματικού επιπέδου μέσω Power Point.

Της Γεν. Συνέλευσης προήδρευσε ο Γεν Γραμματέας της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης και μέλος του Ηπειρωτικού Συλλόγου Ludwigshafen Πρεσβύτερος Δημήτριος Κατσάνος, οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς του Προέδρου της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κ. Σπύρου Κωσταδήμα και στο λόγο του ενθάρρυνε τα Μέλη του Συλλόγου να συνεχίσουνε με την ίδια ανιδιοτέλεια και αγάπη να αγωνίζονται για την προβολή της παράδοσης και την διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς στην αγάπη για την Πατρίδα, την Παράδοση και την Ορθόδοξη πίστη.

Μετά τη διενέργεια  των εκλογών το νέο Δ.Σ. είναι το εξής:

Πρόεδρος: Σωτήριος Χήρας

Αντιπρόεδρος: Αγαθή Τσουμάνη

Γεν. Γραμματέας: Δημήτριος Κολιός

Ειδ. Γραμματέας: Σταύρος Χριστοδούλου

Α' Ταμίας: Λάμπρος Τσιρογιάννης

Β' Ταμίας: Μιχάλης Χριστοδούλου

Υπεύθ. Πολιτιστικών: Σπυρίδων Σαμαράς

Επίσης τα Μέλη της Εξελεγκτικής επιτροπής καθώς και οι Εκπρόσωποι του Συλλόγου στην Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης είναι τα εξής:

Εξελεκτική επιτροπή

Ιωάννης Μπόμπης, Απόστολος Τσιρογιάννης, Αναστάσιος Χριστοδούλου

Εκπρόσωποι στην Ομοσπονδία

Σωτήριος Χήρας, Θωμάς Γκίνης, Απόστολος Τσιρογιάννης, Δημήτριος Κολιός,  Λάμπρος Τσιρογιάννης

 

Γενική Γραμματεία Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης

 


 

 

 

   

 

    αριθμός επισκεπτών