ΤΑ ΝΕΑ
                             
   

Ελληνική Δημοκρατία

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Πρυτανεία

Γενική Διεύθυνση

Διοικητικών Υπηρεσιών & Ακαδημαϊκών Υποθέσεων

Διεύθυνση Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"Διανόηση και φωτισμένη ηγεσία κατά την κλασική αρχαιότητα"

ΕΟΡΤη των ελληνικων γραμματων

ημερα ΤΩΝ τριων ιεραρχων

 

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων γιορτάζει τα Ελληνικά Γράμματα, την ημέρα των Τριών Ιεραρχών, Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 19.00, στην Αίθουσα Τελετών ‘Γεώργιος Μυλωνάς’ του Πανεπιστημίου.

 

Την εορταστική εκδήλωση θα ανοίξει η Χορωδία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης. Θα ακολουθήσει χαιρετισμός από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητή κ. Τριαντάφυλλο Αλμπάνη και στη συνέχεια η Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας Καθηγήτρια κυρία Κατερίνη Λιάμπη θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας, με θέμα: ‘Διανόηση και φωτισμένη ηγεσία κατά την κλασική αρχαιότητα’. Τέλος, οι Πρυτανικές Αρχές θα τιμήσουν τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας που αφυπηρέτησαν κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους.

 

(Πέρας προσέλευσης: 18.45’)

 

Σημείωση: Στις 18.15' το πανεπιστημιακό λεωφορείο με αφετηρία την Περιφέρεια (κτήριο πρώην Νομαρχίας) θα πραγματοποιήσει δρομολόγιο προς την Πανεπιστημιούπολη, για διευκόλυνση όσων επιθυμούν να παραστούν στην εορταστική εκδήλωση.  

 


Το πρωί της Κυριακής 30 Ιανουαρίου 2011 θα τελεστεί το καθιερωμένο ετήσιο Αρχιερατικό μνημόσυνο των ευεργετών και διδασκάλων της πόλης των Ιωαννίνων και της Ηπείρου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Αρχιμανδρειό).       

 

Ιωάννινα, 21 Ιανουαρίου 2011

Από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

 

Διεύθυνση Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων

τηλ: 26510 07105-6, fax: 26510 07024, e-mail: intlrel@cc.uoi.gr

 

    αριθμός επισκεπτών