ΤΑ ΝΕΑ

 

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

 Αθήνα 1-6-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

        Έκπληκτη η Παγκόσμια Κοινότητα  παραμένει συγκλονισμένη  μπροστά στη νέα θηριωδία  των ράμπο της Ισραηλινής Κυβέρνησης και της κρατικής τρομοκρατίας που ασκεί ανηλεώς για δεκαετίες στην περιοχή με θύματα κυρίως τους Παλαιστινίους στους οποίους δεν αναγνωρίζει ακόμη και τα πιο στοιχειώδη, ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα.

        Τούτη τη φορά, παραβιάζοντας κάθε έννοια όχι μόνο δικαίου και διεθνούς  έννομης τάξης, αλλά και ξεπερνώντας κάθε όριο κτηνωδίας επιτέθηκε απροκάλυπτα σε άοπλους και ανυπεράσπιστους πολίτες από διάφορες χώρες,  που μετέφεραν σε πλοιάρια  ανθρωπιστική βοήθεια σε τρόφιμα και φάρμακα στους αποκλεισμένους παράνομα απ’ το καθεστώς Νετανιαχου στη Γάζα της Παλαιστίνης.

       Για τις  δεκάδες των θυμάτων της αποτρόπαιης σφαγής, όπως και των πολλαπλάσιων τραυματιών και κακοποιηθέντων αθώων πολιτών,  η ΠΣΕ υψώνει τη φωνή της και την ενώνει με κάθε πολίτη και φορέα καταδικάζοντας απερίφραστα και με βδελυγμία  τέτοιες κτηνώδεις πράξεις απαιτώντας από την Ελληνική Κυβέρνηση να πάρει τα απαιτούμενα μέτρα απέναντι σ’ αυτόν τον διεθνή τρομοκράτη.

       Επίσης δεν διστάζει να στιγματίσει για άλλη μια φορά τη στάση των Η.Π.Α. απέναντι στο κράτος του Ισραήλ, στάση διαχρονική που το οπλίζει με περισσή θρασύτητα και κτηνωδία. Από δε τον Ο.Η.Ε. αναμένει κάποτε όπως οφείλει να απαλλαγεί από την ασφυκτική κηδεμονία των Η.Π.Α. και να μη λειτουργεί ως  ενεργούμενο απ’ αυτή μέσον.

 

    αριθμός επισκεπτών