«Παγκόσμια διακυβέρνηση»

ενάντια στον άνθρωπο και την φύση

του Γεράσιμου Σκλαβούνου

Αναδημοσίευση από  iskra        

Μετά κάθε μεγάλο πανευρωπαικό ή παγκόσμιο πόλεμο/σφαγή της νεότερης εποχής, οι νικητές προσπαθούσαν να εγκαθιδρύσουν μιά Νέα Τάξη Πραγμάτων με τα ανάλογα όργανα. Πάντα χάριν της ” ειρήνης“,του νέου στάτους-κβό στην πραγματικότητα.

Έτσι έγινε μετά τους Ναπολεόντιους πολέμους με την Ιερή Συμμαχία, έτσι μετά τον Α’ Π.Π. με την Κοινωνία των Εθνών, έτσι μετά τον Β’Π.Π. με τον ΟΗΕ.

Ο Ψυχρός Πόλεμος έληξε με τη νίκη του δυτικού, ιμπεριαλιστικού στρατοπέδου, αλλά δεν μπορούσαν να διαλύσουν και τον ΟΗΕ, γιατί ο πόλεμος δεν ήταν θερμός και γιατί ο ΟΗΕ είχε ριζώσει γιά τα καλά στις συνειδήσεις των λαών σαν όργανο στοιχειώδους διαφύλαξης της ειρήνης, όπου μπορούσε να ακουστεί κάπως και η φωνή των”μικρών”.

Τον υποβάθμισαν όμως, τον περιφρόνησαν ή και τον παρέκαμψαν γιά να πραγματοποιήσουν τις ιμπεριαλιστικές τους επεμβάσεις (Ιράκ, Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία,Υεμένη).


 

Από πίσω υπήρχε το καθοδηγητικό όργανο του ιμπεριαλιστικού μπλόκ, πέραν του ΝΑΤΟ, γιά να καλύπτει και την οικονομική διακυβέρνηση της παγκοσμιοποίησης που αναδυόταν ήδη από την κρίση του 1974-80.

Τότε είχε δημιουργηθεί το G7, των ΗΠΑ, Αγγλίας, Καναδά, Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας , Ιαπωνίας, ενώ υπήρχαν ήδη υπό τον έλεγχο τους και τα τραπεζικά όργανα ελέγχου και καταλήστευσης των λαών, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα.

Το 1993 προχώρησαν στην δημιουργία ενός περιφερειακού προτύπου της παγκοσμιοποίησης, της ΕΕ.

Όχι πιά Κοινότητα (ΕΟΚ),αλλά Ένωση .Όχι πιά η ισοτιμία της Κοινότητας, αλλά σταδιακά οι ενισχυμένες πλειοψηφίες της Ένωσης, το Διευθυντήριο των ισχυρών και η προοπτική της Ομοσπονδίας, καταργώντας έτσι τα κράτη-έθνη.

Πρώτο βήμα ήταν το ευρώ, που καταργεί το οικονομικό θεμέλιο του κράτους-έθνους, το νόμισμα του.


 

Μέσα στην παγκοσμιοποιητική ολιγαρχία υπάρχουν βέβαια και αντικρουόμενα συμφέροντα και απόψεις. Κάποιοι πρέπει να τα διευθετούν όλα αυτά, να διαιτητεύουν, ή και να παίρνουν τις τελικές αποφάσεις, αν και όχι υποχρεωτικές. Πάνω από όλα είπαμε η ‘ειρήνη‘ ,μεταξύ τους, και το κοινό μέτωπο απέναντι στους ανταγωνιστές, τις “αναδυόμενες” δυνάμεις, την Κίνα, την Ρωσία, τους “παρίες” Ιράν, Συρία, Β.Κορέα, Κούβα, Βενεζουέλα, απέναντι τελικά στους λαούς του παγκόσμιου Νότου.

Στην “παγκόσμια κυβέρνηση” θα υπάρχει κι ένα Πολιτμπιρό, αφανές γιά την ώρα αλλά που βγαίνει όλο και πιό συχνά και με πολύ θράσος στο προσκήνιο.

Γιά παράδειγμα ο Μπίλ Γκέιτς που καθοδηγεί τα της επιδημίας και συγκρούεται με την αντιπολιτευτική φράξια, αυτή των ψευδεπίγραφων ‘αντιπαγκοσμιοποιητών” του Τραμπ.

Το επίδικο είναι πιά φράξια και πιά τακτική θα τα καταφέρει καλύτερα ν’ αναστηλώσει την ισχύ του δυτικού ιμπεριαλιστικού μπλοκ, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ πάντα. Και η υγειονομική-οικονομική κρίση τους δίνει την καλύτερη ευκαιρία γι’αυτό.

Υποτάσοντας  ή/ και καταστρέφοντας λαούς και ανθρώπους, ακόμα και μέσα στις χώρες τους.

Σε τελευταία ανάλυση η μιά τακτική συμπληρώνει την άλλη, αποβλέποντας στον ίδιο σκοπό.
Σκιώδης “παγκόσμια” διακυβέρνηση του καπιταλιστικού κόσμου υπήρχε και πριν το 1990 με την λεγόμενη Τριλατεράλ ( ΗΠΑ, ΕΟΚ,Ιαπωνία).

Μετά τον θρίαμβο τους στον Ψυχρό Πόλεμο και την ακάθεκτη παγκοσμιοπίηση, επιβάλανε την “ενιαία σκέψη” ,τον καπιταλιστικό “εκσυγρονισμό“, ενώ καινούργια καθοθηγητικά (ή/και συμβουλευτικά)όργανα βγήκαν στη επιφάνεια : η Λέσχη Μπίλτεμπεργκ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός (ΠΟΦ).

Κλειστή και χωρίς δημοσιότητα η πρώτη, ανοιχτό στην δημοσιότητα το δεύτερο. Ανακοινώνει εκ των προτέρων και τα θέματα που θα συζητήσει.

Από τη κλιματική αλλαγή και το μέλλον της παγκοσμιοποίησης, μέχρι την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, των fake news και των επιδημιών.

Ή μήπως την πρόκληση τους ;

Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλει ο P.Koenig στο Global Researce(1) ως προς τον κοροναιό,η επιδημία του οποίου  ήταν σε εξέλιξη στην Κίνα στα τέλη Γενάρη που συνεδρίασε το Π.Ο.Φ. Ήταν παρών και ο Μπίλυ Γκέιτς. Σε τρεις μέρες ο ΠΟΥ κήρυξε παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης γιά την επιδημία, όταν όμως τα κρούσματα εκτός Κίνας ήταν μόνον 150.

Ταυτόχρονα όμως ο κ. Τέντρος του ΠΟΥ μέμφθηκε τις εταιρείες που ανέστειλαν τις πτήσεις τους στο Γιουχάν. Σαν να έλεγε “ας διασπαρεί ο ιός”. Και διεσπάρη.

Δεν ήταν κι όλες οι εταιρείες που ανέστειλαν τις πτήσεις τους. Υπάρχουν εξάλλου ενδείξεις ότι ο κοροναιός υπήρχε από τον Οκτώβρη στις ΗΠΑ.

Αυτό τουλάχιστον είπε ο εκπρόσωπος του ΥπΕξ της Κίνας όταν ο Τράμπ άρχισε να “καταγγέλλει” την προέλευση του ιού από την Κίνα και να ζητάει αποζημιώσεις.

Αναρωτήθηκε αν τον ιό τον έφεραν στο Γιουχάν μέλη της αθλητικής ομάδας των ΗΠΑ
που συμμετείχαν στους Στρατιωτικούς Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν εκεί στις 18 Οκτ. 2019.

Νεότερα στοιχεία εξάλλου δείχνουν πως ήδη από τον Νοέμβρη η CIA είχε ειδοποιήσει τον Τραμπ πως είχαν εντοπιστεί κρούσματα στην Κίνα (πληροφορία που κοινοποιήθηκε και στο ΝΑΤΟ-Ισραήλ), αλλά ο Τραμπ αδιαφόρησε.(2)

Ίσως απλά σιγουρεύτηκε ότι το σχέδιο δουλεύει καλά.

Όμως έδειξε και υπερβολική χαλαρότητα στην αντιμετώπιση του ιού στο εσωτερικό των ΗΠΑ από τον Φλεβάρη και μετά, αν και είχε σπεύσει από 31/1 να διακόψει τις πτήσεις προς Κίνα και  λίγο μετά προς ΕΕ. Ταλαντεύτηκε φαίνεται αλλά τελικά ευθυγραμμίστηκε με τις βουλές της αόρατης “παγκόσμιας κυβέρνησης“.

Όταν φούντωσε η επιδημία και οι κυβερνήτες  Πολιτειών άρχισαν να εφαρμόζουν το λόκ-ντάουν (παλιά το λέγαμε λοκ-άουτ,κι αυτό είναι ο πυρήνας του αντεργατικού σχεδίου), ο Τραμπ έσπευσε αμέσως να δώσει πακτωλούς χρημάτων στις επιχειρήσεις και  ψίχουλα στους εργαζόμενους κι ανέργους.

Κατά σατανική σύμπτωση στις 18 Οκτ. είχε γίνει και το περίφημο EVENT21 στη Ν.Υόρκη, μιά άσκηση προσομοίωσης γιά το ενδεχόμενο ενός φονικού ιού που θα είχε 65 εκατ. θύματα παγκοσμίως και θα προκαλούσε βαθιά ύφεση.

Διοργανωτές τα Ιδρύματα Ροκφέλλερ και Γκέιτς, το πανεπιστήμιο Τζόν Χόπκινς, και το ΠΟΦ του Νταβός. Συμμετέχοντες υψηλά μέλη της ελίτ, αλλά και οι επικεφαλής των επιδημιολογικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και της Κίνας.(3)

Ο Κινέζος έκανε …τον Κινέζο εκεί ; Του έστησαν παγίδα γιά να τον χρησιμοποιήσουν σαν άλλοθι αργότερα ;

Διακηρυγμένος στόχος του Γκέιτς εδώ και μιά δεκαετία τουλάχιστον, είναι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στον παγκόσμιο Νότο κυρίως, γιά να βελτιωθεί η ζωή τους, να προληφθούν ασθένειες και ….”να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός κατά 10 έως 15% τουλάχιστον“(4).

Πώς μπορεί να γίνει αυτό ;

Μα προσθέτοντας στα εμβόλια πρωτείνες που προκαλούν μαζική στείρωση. Έτσι θα ” λυθεί“, εν μέρει τουλάχιστον, και το πρόβλημα που στοιχειώνει τα όνειρα των ελίτ, η οικολογική κρίση, η κλιματική αλλαγή, η υπερεκμετάλλευση της γης.

Ήδη το πρόγραμμα μαζικών στειρώσεων έχει αρχίσει να εφαρμόζεται στην Κένυα με το αντιτετανικό εμβόλιο , χρηματοδοτούμενο από τον Γκέιτς. Και προσέξτε, εμβολιάζονται μόνον γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας, 15 έως 59 ετών !

Οι άντρες εκεί φαίνεται είναι απρόσβλητοι από τον τέτανο.(5)

Πολλά λέγονται ακόμα γιά την Αντζέντα 30, ότι αυτό το πρόγραμμα μαζικών στειρώσεων πρέπει να έχει τελειώσει μέχρι το 2030, όταν λήγει και η πρώτη φάση του προγράμματος του ΟΗΕ γιά την ανάσχεση της κλιματικής αλλαγής. Επιπλέον, ότι μαζί με το εμβόλιο θα ενσωματώνονται στους ανθρώπους ένα νανοτσίπ που θα είναι η ηλεκτρονική τους ταυτότητα, με όλα τα στοιχεία υγείας και επί πλέον ο τραπεζικός τους λογαριασμός.

Έτσι θα πραγματοποιηθεί και το όνειρο των ελίτ να καταργηθεί το ρευστό, το cash, και όλο το χρήμα του κόσμου να είναι στις τράπεζες τους, στην απόλυτη διάθεση τους δηλαδή. (Θυμηθείτε την Κύπρο). Κάτι που έχει γίνει σχεδόν υποχρεωτικά στην Ινδία ήδη. Το ηλεκτρονικό χρήμα !

Δαιμόνιος ο Γκέιτς και οι άλλοι παρόμοιοι του, μη μου πείτε ! Το ρευστό χρήμα εξάλλου μεταδίδει τους ιούς….

Όλο αυτό το σύστημα όμως της ηλεκτρονικής καταγραφής, ελέγχου και πληρωμών, απαιτεί κι ένα πανίσχυρο παγκόσμιο σύστημα τηλεπικοινωνιών, το 5G, ή το 6G  που ετοιμάζεται ήδη.

Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσουν οι λαοί , γιατί στις ηγεσίες τους δεν μπορεί να έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη, όταν μάλιστα περιβάλλονται από δισεκατομμυριούχους, επίσημα ή ανεπίσημα ολιγάρχες.

Και ο Πούτιν και ο Σι Τσιπίγκ θα ήταν πρόθυμοι να συμβιβαστούν, υπό ορισμένους όρους, που δεν θα έθιγαν τα συμφέροντα των δικών τους αστικών τάξεων.

Δεν τους αφήνει όμως η επιθετικότητα και αρπακτικότητα των δυτικών ιμπεριαλιστών (κι από κοντά Ιαπώνων, Αυστραλών).

Τα θέλουν όλα.

Όλον τον πλούτο της Σιβηρίας,  δημόσιες επιχειρήσεις να ιδιωτικοποιηθούν με ανοιχτούς διεθνείς διαγωνισμούς,να σταματήσει η εμπορική επέκταση της Κίνας και το σχέδιο Ένας Δρόμος-Μία Ζώνη, από κοινού εκμετάλλευση-στην καλύτερη περίπτωση- του παγκόσμιου Νότου, ακόμα και τον”αποπληθυσμό” του , όπως έθεσε τον στόχο ήδη από το 1974 ο Κίσινγκερ.

Δύσκολο ε ;

Και είναι δύσκολο γιατί δεν θα το επιτρέψουν ο ρωσικός και ο κινεζικός λαός , που έχουν χύσει ποτάμια αίματος γιά την εθνική τους ανεξαρτησία και την ανάδυση μιάς νέας κοινωνίας, σοσιαλιστικής.

Είναι οι λαοί που έκαναν τις δυό μεγαλύτερες επαναστάσεις στην ιστορία της ανθρωπότητας, μεγαλύτερες κι από την γαλλική , η οποία κινούνταν στα όρια της ατομικής ιδιοκτησίας,  με ό,τι αυτό συνεπάγεται γιά τον άνθρωπο και γιά την φύση.

Εξατομικισμός του ανθρώπου και αποφυσικοποίηση της φύσης.

Η ρωσική και η κινεζική επανάσταση έθεσαν πρακτικά το θέμα της ατομικής ιδιοκτησίας στα βασικά μέσα παραγωγής, και ιδίως στο πιο βασικό, την γη, την φύση, μη αναπαράξιμο από τον άνθρωπο αλλά παραγωγός όλων των άλλων.

Τα δυό πρώτα διατάγματα των Σοβιέτ τον Οκτώβρη του 17, ήταν γιά την Ειρήνη και γιά την εθνικοποίηση-κοινωνικοποίηση της γης, γιά την διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής και γιά την διαφύλαξη της φύσης, τη φροντίδα της οποίας ανέθεσε στην κοινωνία.

Και ο άνθρωπος βέβαια είναι μέρος της φύσης την οποία πρέπει να φροντίζει ως μέλος της
κοινωνίας και η κοινωνία να φροντίζει τον άνθρωπο και τανάπαλιν. Η Μάνα-Γη φροντίζει
γιά όλους, αρκεί να την σεβόμαστε. ( Ο Λένιν βέβαια τα γνώριζε όλα αυτά γιατί είχε
μελετήσει βαθιά την υλιστική φιλοσοφία η οποία αναγνωρίζει την προτεραιότητα και υποκλίνεται στη φύση. Αλλά γι αυτά μιά άλλη φορά.)

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι: Είμαστε με την ζωή ή με τον θάνατο ;

Γιατί και η στείρωση θάνατος είναι.

Και η βαθιά παγκόσμια κρίση που έχει ήδη δρομολογηθεί με τα επιβαλόμενα από την “παγκόσμια κυβέρνηση”  λοκ-ντάουν, θάνατος είναι.

Και ο μόνιμος ηλεκτρονικός έλεγχος του ανθρώπου, θάνατος είναι της ανθρώπινης προσωπικότητας.

Θάνατος δεν είναι μόνον ο κορονα-λοιμός, αλλά και ο λιμός από την φτώχεια και την ανεργία, και οι άλλοι λοιμοί που έπονται όλων αυτών.

Και η οικολογική κρίση και η υπερθέρμανση του πλανήτη, θάνατος είναι.

Και ο επαπειλούμενος πυρηνικός πόλεμος, έστω και περιορισμένος-τακτικός ή από ατύχημα, θάνατος είναι.

Ας διαλέξουμε λοιπόν στρατόπεδο.

(1). Peter Koenig,”The Farce and Diabolical Agenda of A  Universal  Lockdown “.  27/4/2020 globalresearch.ca/globalresearch.com

(2). Dominique Delawrde,”Covid 19.Point de situation du 9 mai “. Reseau International Francais,  9/5/2020

(3).P.Koenig, ibid.

(4). Ibid.

(5). Health  Impact  News,  8/5/2020. “Bill Gates History of Vaccine  Corruption Inflicting Harm and Death  on Unsuspecting People in Poor Countries “.