Όλοι στη συγκέντρωση πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία

στα Γραφεία της ΕΕ Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 7.00μμ

Να παρθούν άμεσα μέτρα για το ενεργειακό πρόβλημα και την ακρίβεια

 Αναδημοσίευση από aristerorevma.gr         

Μετά από αποφάσεις και καλέσματα σωματείων, οι παρακάτω πολιτικές οργανώσεις αποφασίσαμε να στηρίξουμε τη διαδήλωση στις 7 Οκτώβρη, με αφορμή την «άτυπη σύνοδο κορυφής της Πράγας», διεκδικώντας μια σειρά μέτρων που πρέπει να ληφθούν άμεσα για το ενεργειακό πρόβλημα αλλά και το πρόβλημα της ακρίβειας, καθώς έχουν αποκτήσει και τα δυο εκρηκτικές διαστάσεις. Οι μέχρι τώρα εξελίξεις δείχνουν ότι βρισκόμαστε στην πορεία προς μια βαθιά κρίση που οδηγεί χιλιάδες εργαζόμενους και νοικοκυριά στη φτωχοποίηση και στην αδυναμία επιβίωσης. Η κυβέρνηση ακολουθώντας πιστά την Ευρωπαϊκή πολιτική στρώνει το έδαφος σε αυτόν τον κατήφορο προσφέροντας δισεκατομμύρια στο μεγάλο κεφάλαιο και τη φτώχεια στο λαό.

Η κατάσταση χειροτερεύει από την εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο που οξύνει και διογκώνει τα προβλήματα και από την πρόσδεση της χώρας μας στις ιμπεριαλιστικές επιδιώξεις. Μόνο οι αγώνες του λαού και της νεολαίας μπορούν να επιβάλλουν ότι δεν θα πεινάσουμε και δεν θα κρυώσουμε το χειμώνα που έρχεται.

Μαζί με σωματεία, συλλογικότητες και το οργανωμένο λαϊκό κίνημα, καλούμε σε συγκέντρωση την Παρασκευή 7 Οκτώβρη στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 19:00 και πορεία μέχρι τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

1.       Αναμέτρηση/ οργάνωση για μία νέα κομμουνιστική αριστερά

2.       ΑΝΤΑΡΣΥΑ

3.       Αντικαπιταλιστική Πολιτική Ομάδα (ΑΠΟ)

4.       Αριστερή Ανασύνθεση

5.       Αριστερή Αντικαπιταλιστική Συσπείρωση (ΑΡΑΣ)

6.       Αριστερή Πρωτοβουλία Διαλόγου και Δράσης

7.       Αριστερή Συσπείρωση

8.       Αριστερό Ρεύμα

9.       Διεθνιστική Εργατική Αριστερά (ΔΕΑ)

10.   ΕΚΚΕ

11.   Λαϊκή Ενότητα

12.   ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

13.   ΣΕΚ

14.   Σύγχρονο Κομμουνιστικό Σχέδιο