Αυτή είναι η 8χρονη Χαμπίμπα από τη Γάζα. Ένα απ' τα 1.873 παιδιά (στοιχεία ΟΗΕ) που έχει σκοτώσει με τους βομβαρδισμούς του, το κράτος του Ισραήλ απ' τις 7 Οκτωβρίου.

Η Χαμπίμπα δολοφονήθηκε από βόμβα του ισραηλινού στρατού που προσγειώθηκε στο σπίτι της. Έως τότε πολεμούσε τον αρχικό της τρόμο από τους βομβαρδισμούς με μια εσωτερική φωνή που της έλεγε διαρκώς "Μη φοβάσαι" και βάφοντας τα μαλλιά της με τις μπογιές της ή ζωγραφίζοντας την παλαιστινιακή σημαία. Η Χαμπίμπα ήταν μια πολύ καλή μαθήτρια, ένα ευγενικό παιδί που αγκάλιαζε τους πάντες και ήθελε να γίνει γιατρός. Ήθελε να μάθει αγγλικά και να ενημερώσει τον κόσμο για το τι γίνεται στη Γάζα, όπως η μητέρα της, Φενταά, η οποία εργαζόταν για το Παλαιστινιακό Κέντρο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (PCHR).

Είναι ένα από τα χίλια οχτακόσια εβδομήντα τρία παιδιά που έχουν σκοτωθεί ως τώρα στην Παλαιστίνη...

Αυτό είναι το "δικαίωμα στην αυτοάμυνα" του κράτους του Ισραήλ, αυτό το κράτος θα επισκεφτεί ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, αυτό το κράτος θεωρείται στρατηγικός εταίρος της χώρας μας, για αυτούς τους δολοφονικούς βομβαρδισμούς στέλνουμε φρεγάτες στη ΝΑ Μεσόγειο και δίνουμε τις βάσεις της Σούδας και της Ελευσίνας για τις ανάγκες του μεγαλύτερου συμμάχου του Ισραήλ, τις ΗΠΑ.

ΟΧΙ στο όνομά μας! Καμιά συμμετοχή - καμία εμπλοκή στον βρώμικο πόλεμο του Ισραήλ απέναντι στην Παλαιστίνη!

  

Η Μουσική του Μίκη μας "Τι ωραία που είναι" προστέθηκε από τον Ναπολέοντα Ροντογιάννη
«ευχαριστούμε για την παραχώρηση»

Εάν δεν παίζει με το άνοιγμα της σελίδας, πατήστε το βελάκι για να ξεκινήσει!!!