Η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΚΙ ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013


 

Ηπειρώτικη βραδιά από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, στον κήπο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013, ώρα 20.30'

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας προσκαλεί τους ξενιτεμένους Ηπειρώτες, τους φίλους της Ηπείρου και της παράδοσης, όλους όσους νιώθουν τον αγώνα ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ σαν δικό τους αγώνα, σε μεγάλη ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ στον κήπο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ, στις 8:30 μμ!

Από τις 8:30 μμ και μέχρι αργά, στον κήπο της ΕΡΤ και από τη μετάδοση της ΕΡΤ σε όλο τον κόσμο μέσω διαδικτύου, οι ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ παίρνουν τη σκυτάλη στην αδιάκοπη μουσική σκυταλοδρομία συμπαράστασης στον αγώνα της ΕΡΤ που ξεκίνησε από τις 11 Ιουνίου και συνεχίζεται! Με ηπειρώτικες κομπανίες, με τραγουδιστές, με πολυφωνικά και χορωδίες αλλά και χορευτικά που θα ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης σε ένα αγώνα τόσο κρίσιμο για όλους μας,

Η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ από την πρώτη στιγμή, την ώρα της αποτρόπαιας κυβερνητικής απόφασης για το κλείσιμο της ΕΡΤ, εκδήλωσε με ομόφωνο ψήφισμα του Δ.Σ. την κατηγορηματική της αντίθεση, αναλύοντας τη σημασία και την προσφορά της ΕΡΤ και στην Ήπειρο και τους ξενιτεμένους Ηπειρώτες σε όλο τον κόσμο. Χάρη στην ΕΡΤ τόσα χρόνια οι ξενιτεμένοι μας έβλεπαν την "ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ" σε όλο τον κόσμο. Καιρός να τους κάνουμε ένα μικρό αντίδωρο σε αυτή τη στήριξή τους, με τον γενναιόδωρο Ηπειρώτικο τρόπο!

Σε αυτή τη διαρκή συναυλία αλληλεγγύης, οι Ηπειρώτες είναι οι πρώτοι που αναλαμβάνουν μια ολόκληρη βραδιά, γιατί, το ξέρουμε, οι ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ όλοι οι ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ στην ΕΡΤ!

Οι συμμετοχές στο πρόγραμμα της μεγάλης Ηπειρώτικης βραδιάς στην ΕΡΤ:  

Ο ΠέτροΛούκας Χαλκιάς, ο Νίκος Φιλιππίδης, ο Σάββας Σιάτρας, η Κομπανία του Θοδωρή Γεωργόπουλου, οι  « Λαλητάδες», ο Γιώργος Κοτσίνης, η Παραδοσιακή Χορωδία της Πανηπειρωτικής, το Πολυφωνικό σύνολο «Χαονία», Το «Πολυφωνικό Ηπείρου Βαγγέλη Κώτσου», οι κομπανίες του Θωμά Λώλη και των αδελφών Μαγκλάρα έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και ο κατάλογος των συμμετοχών διαρκώς μεγαλώνει.