ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ

GEORGIOS VRYZALAS

Gögginger Str. 9

86159 Augsburg Germany

Tel.: +49(0)821-54 05 434

Fax: +49(0)821-31 74 094

Mobile: +49(0)178-48 98 071

http://www.panipirotiki.eu

e-mail: typos@panipirotiki.eu

04 - 11.03.2012

http://www.panipirotiki.eu

                  

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΄΄ΔΩΔΩΝΗ΄΄

 

 

Η Γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ» είναι μια από τις πιο υγιείς και ιστορικές Ελληνικές επιχειρήσεις.

Είναι η επιχείρηση  όλων των Ηπειρωτών, είναι η επιχείρηση όλων αυτών που συμμετέχουν είτε σαν παραγωγοί  είτε σαν καταναλωτές και είναι αναγνωρισμένη σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης  ως σήμα κατατεθέν του Ηπειρωτισμού.

 

Η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ εκπροσωπώντας τους Ηπειρώτες του εξωτερικού είναι περήφανη για την πετυχημένη παρουσία της στο εξωτερικό , ανησυχεί όμως με όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια και περισσότερο αυτή τη στιγμή που κινδυνεύει να πουληθεί από την Αγροτική Τράπεζα, κι έτσι να χαθεί,  μια επιχείρηση που λειτουργεί στην  Ήπειρο διαδραματίζοντας  καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξή της, με κίνδυνο να χάσουν οι κτηνοτρόφοι της ευρύτερης Περιοχής το  στήριγμα  που παίζει μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση του  εισοδήματός τους.

 

Η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ  στηρίζει τις προσπάθειες  της Περιφέρειας ΗΠΕΙΡΟΥ και του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και πιστεύει  ότι έστω αυτή την ύστατη στιγμή και με την συνεργασία όλων των φορέων θα βρεθεί λύση που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των εμπλεκομένων και την παραμονή της Γαλακτοβιομηχανίας σε «Ηπειρωτικά Χέρια».

 

Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους αυτούς που θέλουν το καλό της Γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ».

 

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι η Πολιτεία θα πάρει τα σωστά μέτρα όχι μόνο για να μην διακοπεί η λειτουργία της αλλά και για να μη χάσει τον Ηπειρωτικό και Ελληνικό χαρακτήρα της,  μια κερδοφόρα μείζων επιχείρηση της Ηπείρου.

 


   

Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης

 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιo

    

 

Γεώργιος Βρυζάλας

Γραμματέας –Υπεύθυνος Τύπου

της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης