18 Ιουνίου 2011 Πλατεία Συντάγματος 

Το Theatre du Soleil της Αριάν Μνούσκιν τιμά τους "Αγανακτισμένoυς"

 

Το Θέατρο του Ήλιου από την κορυφαία σκηνοθέτιδα Αριάν Μνουσκίν και τον θίασό της τιμά τον αγώνα των Ελλήνων πολιτών που διαδηλώνουν στο Σύνταγμα. Τα μέλη του θιάσου πραγματοποίησαν, σήμερα το μεσημέρι, πομπή από την πλατεία Κλαυθμώνος με κατάληξη την πλατεία Συντάγματος όπου είναι  το καθιερωμένο καθημερινό ραντεβού των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα.

 

Παρακολουθώντας εδώ και μήνες τις αντιδράσεις του κόσμου στις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, όπως παρουσιάζονται από τα μέσα ενημέρωσης, η επιθυμία της Αριάν Μνουσκίν ήταν να βρεθεί κοντά στους διαδηλωτές.

 

Μαζί με τους ηθοποιούς του θιάσου της, του Θεάτρου του Ήλιου, σχεδίασε να βρεθεί ανάμεσα στους «Αγανακτισμένους» στην πλατεία Συντάγματος το μεσημέρι.

 

Είχε ετοιμάσει για τους διαδηλωτές ένα χάπενινγκ, όπως είπε σε συνεργάτες της. Άλλωστε η ίδια έχει δηλώσει ότι «η πιθανότητα να αλλάξω τον κόσμο μου φαίνεται δυνατή μέσα από το θέατρο».

 

 

Le Théâtre du Soleil

Le Théâtre du Soleil comes to Athens to support the Greek uprising. Justice, dressed in white, arrives at the Syntagma square.

Ο φημισμένος γαλλικός θίασος Le Théâtre du Soleil έρχεται στην Αθήνα για να στηρίξει το ελληνικό κίνημα. Η Δικαιοσύνη, ντυμένη στα λευκά, φτάνει στην πλατεία Συντάγματος.  

Μεταφορτώθηκε από το χρήστη zeppelin80gr την 18 Ιούν 2011

Φωτογραφίες από την εκδήλωση