Σύγχρονα θέματα
"ανάπτυξη"


                                                                                    
    
     

ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

(ΜΕ.Κ.Δ.Ε.) του Ε.Μ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ  ΙΔΡΥΜΑ

(Π.Δ. Φ.Ε.Κ.559, τ.Β, 15.5.2001)

    

 

6 Βίντεο από την Εκδήλωση βράβευσης των ταινιών

του 1ου Διαγωνισμού Ταινιών Τεκμηρίωσης

για το Περιβάλλον και την Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών

του Ιδρύματος Ανάπτυξης του ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π.

 

            Την 29η Ιουνίου 2012, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης των Ταινιών Τεκμηρίωσης που βραβεύθηκαν στον 1ο Διαγωνισμό Ταινιών Τεκμηρίωσης για το Περιβάλλον και την Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών, τον οποίο οργάνωσε το Ίδρυμα Ανάπτυξης του ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π.

 

Στην εκδήλωση αυτή, στην οποία παρουσιάστηκαν και τα στοιχεία για τον 2ο Διαγωνισμό Ταινιών Τεκμηρίωσης, ο οποίος αφιερώνεται στο μεγάλο Έλληνα δημιουργό Θόδωρο Αγγελόπουλο, μίλησαν ο Πρόεδρος της Σ.Α.Τ.Μ. και Διευθυντής του Δ.Π.Μ.Σ. του Ε.Μ.Π. «Περιβάλλον και Ανάπτυξη», Καθηγητής Άγγελος Σιόλας, ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής του 1ου Διαγωνισμού, Μισέλ Δημόπουλος, κριτικός κινηματογράφου και πρώην Διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ανάπτυξης του ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π., Ομότιμος Καθηγητής Ε.Μ.Π., Δημήτρης Ρόκος, ο Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Ανάπτυξης του ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π., Ηλίας Ζούβιας και η κ. Φοίβη Οικονομοπούλου, σύζυγος και βασική συνεργάτις του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

 

Την εκδήλωση κατέγραψε ο Ναπολέων Ροντογιάννης, ο οποίος είχε την επιμέλεια, έκανε το μοντάζ και δημοσίευσε στον δικτυακό του τόπο Γιάννενα Πόλη των Ευεργετών, 6 βίντεο . Στον Ναπολέοντα, ο οποίος αποτελεί σταθερό φίλο και υποστηρικτή των προσπαθειών του Ιδρύματος Ανάπτυξης του ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π., του Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας (ΜΕ.Κ.Δ.Ε.) του Ε.Μ.Π. για την προστασία και ανάπτυξη του ορεινού περιβάλλοντος και των τοπικών ευρωπαϊκών πολιτισμών και του Διεπιστημονικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) του Ε.Μ.Π. «Περιβάλλον και Ανάπτυξη», εκφράζουμε και από τη θέση αυτή, τις θερμότατες ευχαριστίες μας.

 

Την απονομή των βραβείων έκαναν οι Μισέλ Δημόπουλος, Ηλίας Ζούβιας, Στέλιος Χαραλαμπόπουλος, σκηνοθέτης και μέλος της Κριτικής Επιτροπής και Φοίβη Οικονομοπούλου-Αγγελοπούλου.

 

Την εκδήλωση επίσης χαιρέτισε το 4ο μέλος της Κριτικής Επιτροπής του Διαγωνισμού Ταινιών Αλέξης Γρίβας, κινηματογραφιστής, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω ατυχήματος.

 

Το Δ.Σ. του Ιδρύματος ευχαριστεί από καρδιάς και την εκλεκτή χαράκτρια Ρουμπίνα Σαρελάκου η οποία κατέγραψε την εκδήλωση, ως συμβολή στη δημιουργία ψηφιακού αρχείου για την προετοιμασία ενός ντοκιμαντέρ για την ίδρυση, λειτουργία και δράση του ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π. του οποίου σταθερό συμπαραστάτη αποτελεί το Ίδρυμά μας.

 

Για το Δ.Σ. του Ιδρύματος

Ο Πρόεδρος Δ. Ρόκος

Ομότιμος Καθηγητής Ε.Μ.Π.

   

  
    αριθμός επισκεπτών