ΓΙΑΝΝΕΝΑ  ΠΟΛΗ  ΤΩΝ  ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ

Σύγχρονα θέματα
"υγεία"


Ευρωπαϊκά Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια Παθολογικής Ανατομικής και Ογκολογίας

Αγαπητοί Κύριοι και Κυρίες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με λίγα λόγια για τα Ευρωπαϊκά Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια Παθολογικής Ανατομικής και Ογκολογίας που πραγματοποιούνται στα Ιωάννινα  κάθε χρόνο.

Τα Σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε νέους Ιατρούς, ειδικευόμενους και ειδικευμένους, κυρίως Παθολογοανατόμους. Ξεκίνησαν το Μάιο του 1996 με ανάθεση στην κυρία Νίκη Αγνάντη από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Παθολογικής Ανατομικής. Είναι μονοθεματικά και αφορούν πάντα όγκους διαφόρων οργάνων και συστημάτων του ανθρώπινου οργανισμού.

Η επίσημη γλώσσα είναι η Αγγλική και συμμετέχουν, εκτός των Ελλήνων, και Ιατροί από τις γειτονικές Βαλκανικές, κυρίως, χώρες και όχι μόνον. Ο αριθμός των συμμετεχόντων κυμαίνεται από 35 έως 50  και η επιτυχία τους, μέχρι σήμερα είναι τόσο μεγάλη που το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας συστήνει στους Οργανωτές άλλων Σεμιναρίων να ακολουθούν το δικό μας πρόγραμμα.

 Το  φετινό Σεμινάριο είναι το 31ο, και θα λάβει χώρα στις 29 Απριλίου - 2 Μαΐου 2014 στο ξενοδοχείο ’’Παλλάδιον’’, στα Ιωάννινα με τίτλο:

SKIN PATHOLOGY - ONCOLOGY

PART 1 & PART 2

Non Melanocytic & Melanocytic Lesions

Ολόκληρο το Πρόγραμμα σε pdf

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, σας προσκαλούμε στην Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 και ώρα 13:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο "Παλλάδιον", στα Ιωάννινα.

Θα σας μιλήσει η κυρία Νίκη Αγνάντη, Ομότιμη Καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομικής, του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, για τους σκοπούς και τη σημασία των Ευρωπαϊκών Μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων Παθολογικής Ανατομικής & Ογκολογίας.

Επισυνάπτεται το Επιστημονικό Πρόγραμμα  του Σεμιναρίου για την καλύτερη ενημέρωσή σας.

Υ.Γ. Παρακαλούμε  πολύ όπως μας ενημερώσετε για το αν θα παρευρεθεί κάποιος συνεργάτης σας μέσω e-mail: dimitra@conferre.gr / FAX: 2651068611 / Tηλ.:2651068610.

 

Ιστοσελίδα Σεμιναρίου: www.iucp.gr

 


 

   

 
    αριθμός επισκεπτών