ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ  ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΘΟ ΣΚΑΡΓΙΩΤΗ

Δευτέρα 19-4-2010

 

       Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, η κορυφαία αποδημική οργάνωση των Ηπειρωτών σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Τζουμέρκων, την Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Τζουμέρκων  και τις εκδόσεις Μεταίχμιο, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Ηπειρώτη συγγραφέα Μάνθου Σκαργιώτη, «Ένα κλειδί, τρεις πόρτες».

       Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Δευτέρα  19 Απριλίου 2010 και ώρα 19.00 στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, Κλεισθένους 15 7ος όροφος, πίσω από το Δημαρχείο Αθηναίων Πλατεία Κοτζιά.

       Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Ιωαννίνων Μιχάλης Παντούλας, η επίκουρη καθηγήτρια Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Μαρίτα Παπαρούση, η Ηπειρώτισσα δημοσιογράφος και συγγραφέας Βάντα Κουτσοκώστα και ο ίδιος ο συγγραφέας.

       Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η Ηπειρώτισσα ηθοποιός Θεοδώρα Σιάρκου και θα συντονίζει ο πρόεδρος του ΙΛΕΤ  Κώστας Μαργώνης.

       Ο Μάνθος Σκαργιώτης γεννήθηκε στο Μονολίθι Ιωαννίνων το 1952. Σπούδασε Φιλολογία, ζει στην Αθήνα και εργάζεται στην Δ.Ε. Εχει εκδώσει ποιητικές συλλογές  και μυθιστορήματα, ενώ δημοσίευσε εισαγωγικές μελέτες για το έργο του Κων/νου Θεοτόκη, του Κώστα Κρυστάλλη και τον Γιώργου Κοτζιούλα. Ποίηματά του έχουν μεταφραστεί στα Ιταλικά.

 

Το γραφείο Τύπου της Π.Σ.Ε. 

περισσότερα για τον συγγραφέα ►

ΣΤΗΝ ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ Ο ΜΑΝΘΟΣ ΣΚΑΡΓΙΩΤΗΣ
Του Χαράλαμπου Γαλιάνδρα Αρτινού

Το εξώφυλλο του βιβλίου


 
τον φάκελο «βιβλίο»
   τον διαβάσανε:
  

      αριθμός επισκεπτών